Fler napisał(a):Tu Cię popieram. ArmA zabiera doświadczonych graczy OFP. Co do niej powiem krótko, żeby nie robić offtopicu, nie mam, ale słyszałem, że to była porażka ze strony BIS...
Fler napisał(a):No to naprawdę fajnie świadczy o grze i BISie. Poza tym jeśli dobrze pamiętam to BIS zapowiadał, że nie będzie dużo bardziej wymagająca niż OFP, a tu co? Zalecany P4 3GHz, 1GB RAM i grafa przynajmniej 128 zgodna z DX9.0c. Dobra, grafę mam, ale reszta? Jak mi ktoś zasponsoruje taki sprzęt to kupię.
Jak ja kocham takich miśków...
Zapraszam na rozgrywki IC-A. Jak zobaczysz 125 osób na jednym serwerze Arma to przy czymś takim OFP zwyczajnie wyglada nedznie. Nie mówie juz o calej reszcie nowych możliwosci Arma, które byly wielkimi ograniczeniami OFP (np. słynne wielokarabinowe pojazdy. W OFP zawsze mogl strzelac z pojazdu tylko jeden km. W Arma, masz chyba nieograniczona liczbe broni jakimi mozes strzelac i do tego możesz je uzywać jako niezależne stanowiska - np. 3 kmy na czołgu. Pamietam ile bylo narzekania w swiatku ofp na ten blad. Po wyjsciu Arma jakos nikt nie raczyl odnotowac tych poprawek jako plusy. Ot kollejna postawa roszczeniowa...)
Retired. Unavailable until further notice.