Od tego wieczoru już wiadomo. Po kilku godzinach cofiguracji i usprawnień, krótko po północy zrobiony przez społeczeństwo OFP2 Bug Tracker i Feature Request System trafiły do internetu! Na stronie
http://bugtracker.operationflashpoint2.info/ idź prosto do bazy danych. W dodatku, mam link zostawiony przez community. OK, dobra, ale co dalej?
Ten system pozwoli na spełnianie wszystkich marzeń community w tak zwanym feauture request. <<<FRAGMENT MNIE PRZERASTA>>>. tylko szyka społęczeństwqa <<<CHYBA NAZWISKO, NIE WIEM>>> powiedział, i myśli, że dobrym pomysłem będzie ten system dozarządzania grą przez community.
W tym momencie tylko Request System features jest średnio przygotowany, naza danych w przyszłości po wydaniu gry będzie nbajprawdopodobniej użyta jako BugTracker. By poszerzyć system Codemasters <<<FRAGMENT DZIWNY>>>, muszą się uporać z paroma problemami. Najpierw muszą ustawić system i utworzyć parę przykładowych "zyczeń". Nowe życzenia rejestrowane w przyszłości, są na razie wyłączowe. Chciałbym najpierw zobaczyćjak owe narzędzie jest przyjęte przez community nim nawet <<<WYRAZ NIEZROZUMIAŁY>>> rozpoczną dalsze prace.
Dobrą stroną systemu jest to, iż wszystkie życzenia oraz bugi w przyszłości będę poukładane w kategoriach, <<<WYRAZ NIEZROZUMIAŁY>>>, oraz z osobnym poziomemn ważności oraz rozwinięcia. Mogą zostać zamieszczane tam nawet złosowanie co do danego "życzenia". <<<WYRAZ NIEZROZUMIAŁY>>>. Jeśli jesteś zainteresowany tą bazą danych oraz kto tam rządzi, my będziem,y przełożonymi bazy (czyle życzenia / raporty o błędach, modyfikowanie ich, co może robić normalny użytkowmik itd.), oraz, oczywiście, potrzebujemy ludzi do pracy. Samemu, na pewno nie damy rady.
Sprawdź bug trackera, Ale wstępu i podaj nam twoją opinię. To nie jest duży projekt, bez pomocy ze strony community, <<<FRAGMENT DZIWNY, ZAPEWNE MÓWI O MAŁYM UDZIALE LUDZI>>>. Prawdopodobniej est większy nawet od tego, którego używa BIS z ich fanami i społeczeństwem.