Teraz jest N 22 cze, 2025 10:54

SMBW Falklands - kampania multiplayer

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

fifi

Szeregowy

Szeregowy

SMBW Falklands - kampania multiplayer

PostCz 03 kwi, 2008 13:52

Obrazek

Pobierz (1,6 MB)

Info:
Kampania multiplayer stworzona przeze mnie jako kampania SMBW, początkowo na potrzeby klanu Blackwater. Przeznaczona jest do gry w niewielkim gronie przyjaciół (np. na lanie). Dowódca, czyli ten który wciela się w postać Por. Kowalskiego koniecznie musi zapoznać się z poradnikiem dowódcy! Kampania zawiera sześć misji (prolog + pięć epizodów).

Liczba graczy:
2-6

Typ:
Kampania/Multiplayer/Cooperative/Thriller

Fabuła:
Rok 2009. Na Falklandy zostaje wysłany kontyngent Wojska Polskiego. Wśród wysłanych żołnierzy jest Porucznik Tomasz Kowalski z 6 Brygady Desantowo Szturmowej i jego oddział. Utrzymywanie pokoju na niewielkich wysepkach położonych na krańcu świata wydaje się być prostym zadaniem. Ale to, co wkrótce na nich ma się dokonać przerasta wszelkie wyobrażenia Por. Kowalskiego i jego ludzi...

Cechy:
- Jedyna kampania multiplayer z udziałem polskich żołnierzy
- Filmowy styl
- Duża różnorodność misji
- Zaskakujące zwroty akcji
- W większości bezkrwawa

Screeny:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wymagane addony:
Paczka addonów (173 MB)
albo:
WP Soldiers 0.55
OFPL Extention Pack 1.0
OFPL Mi8/Mi17
Facestex 2 [9 czerwiec]
Malwiny
Malwiny - obiekty
JAM 3
Spec Ops Piper
Rellikki's Resistance Units
Landrover Pack v1.0
Zodiac Hurrican Beta
MP5 SOF
Wyspa Polska
AGS Industrial Kit v3.0
AGS City Construction Kit v2.0
AGS Harbour Pack v1.3
Project Farmland Objects V1.2
Wall Pack by Might
Skytower Pack by John
Martin's House Pack
PC Embassy 2 Building by Philcommando
Afghanistan Soviet prison by Philcommando
HQ Operation Centre by Philcommando
Phone Box by Zwadar
Mapfact Airport Addon v1.2
BARACKEN 1.5
AGS city kit 2.51
PhilCommando's 757
Zorbtek's low res crowd of people
Vilas 1985's units/weapons pack V2.0
Vilas 1985's vehicle pack V3.0
Vilas Polish units & weapons pack V2.5
Mikero's editor update

homilian

Cywil

Cywil

PostSo 07 cze, 2008 09:59

Myślałem ze będzie to coś z cyklu Idź/dojedź, zabij i wróć i ze będzie to ok 20 misji na Epizod.... Faktycznie po screenach tak mi sie zdawało ale na szczęście moje obawy się nie spełniły. :cfaniak: ;)
PROLOG
Po rozegraniu Prolog'a (a właściwie 50%) nadal zdawało mi się ze będzie to coś z tego klimatu no wiecie dużo misji rozpoczyna sie od lotu samolotem, ale w zdanej niema chyba tak dziwnie (to jest plus) rozbudowanego intra/prologu jedziemy z lotniska na apel i z powrotem na lotnisko po bron... Co dalej nie opowiem bo zdradzę najciekawsze...

Epizod I
Tu byłem zdziwiony czas trwania: 58min (powiem tylko że misja była skrócona o jakiś 5 min wiec to jest 1h grania ;-) czemu to nie powiem) Bugów było mało, ale się zdarzały Epizod I jest ok.

Epizod II No tu rozczarowanie 30min i trochę bugów (już naprawionych) Najlepsze jest zakończenie... :clever:

Reszty epizodów jeszcze z kolegami nie rozegraliśmy z powodu braku czasu, ale mam nadzieje iż szybko to nadrobimy! POLECAM wszystkim maniakom nocnych gier!
#include <iostream.h>
int main(void)
{
struct TOsoba Osoba = Homilian;
{
Archelolog();
while !(zamknij_temat)
{
cout<<"Zablokowany temat"<endl;
}
} else
{
getchar();
}
return 0;

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: SMBW Falklands - kampania multiplayer

PostSo 14 gru, 2024 01:31

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: SMBW Falklands - kampania multiplayer

Powrót do Operation Flashpoint