Teraz jest N 22 cze, 2025 22:54

plik odpowiedzialny za rosyjski język w radiu (FFUR)

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

kaczucha

Chorąży

Chorąży

plik odpowiedzialny za rosyjski język w radiu (FFUR)

PostWt 15 lip, 2008 19:46

chodzi mi o rosyjski język kiedy się gra po stronie east

troche mnie wkurza granie ruskiem mówiącym przez radio czysto po angielsku :/

i nie chodzi mi tu też o te z Red Hammer'a, bo one są tylko z akcentem rosjan!

a moje pytanie brzmi czy wogóle wyszedł taki addon i nie prosze o szukanie, a jedynie o to jak ktoś wie na jakiej stronce można to ściągnąć, bo u was doszukałem sie tylko tych z Red Hammer'a, a na głównej stronce nie sprawdzałem bo nie działa :\

BTW.
jeżeli ktoś ma zamiar mi doradzić sciąganie CSLA to prosze niech tego nie robi dziękuje :smile:
Ostatnio edytowano Śr 16 lip, 2008 18:51 przez kaczucha, łącznie edytowano 2 razy
Nachwyt szeroko i jesteś mistrzem.

;p

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 15 lip, 2008 19:51

ściąnij FFUR 200x
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostWt 15 lip, 2008 20:30

kaczucha napisał(a):czy wogóle wyszedł taki addon

Kiedyś był. T-bird, ten od modów FFUR, go udostępnił. Nazwę miał taka samą jak ten od RedHammer, ale głosy były rosyjskie. Niestety już zniknął z netu. Zrób jak radzi Reyhard.
Chyba, że jakiś dobry duszek z Tobą się podzieli. :twisted:

kaczucha

Chorąży

Chorąży

PostWt 15 lip, 2008 23:08

właśnie licze na te dobre duszki, bo jak to ujołem w przypadku CSLA nie mam zamiaru ściągać słoni z neta. Może będzie ten FFUR na torrentach to ściągne konkretny pliczek :grin:

;p

HAV

PostŚr 16 lip, 2008 00:07

kaczucha, nowy jesteś, regulamin olałeś, ok Twoja sprawa. Wymagamy nadawania rodzaju tematu przy zakładaniu nowych wątków.
Spam, flood etc. nie jest tu mile widziany, więc nie dodawaj nam roboty, nie zakładaj '15' wątków o tym samym, nie odkopuj starych tematów jeśli nie masz nic wartościowego do dodania etc... albo licz się z konsekwencjami.

kaczucha

Chorąży

Chorąży

PostŚr 16 lip, 2008 11:34

dobra staram sie, ale chciałem to jakoś sprecyzować :/ , czekam dalej na pomoc :cfaniak:

;p

kaczucha

Chorąży

Chorąży

PostŚr 16 lip, 2008 23:14

dzięki już mi koleś14 wysłał pliczek wraz z realistycznym odgłosem zmęczenia tylko szkoda że tylko AI mówią po rusku, a ja nie :cry:

close plx

;p

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostCz 17 lip, 2008 21:58

W głównym folderze z grą wejdź do podfolderu Users, a następnie znajdź plik UserInfo. Otwórz go w notatniku i znajdź
Kod: Zaznacz cały
class Identity
i w linijce
Kod: Zaznacz cały
speaker
zmień imię na "Ivan" (więcej imion nie pamiętam) i będziesz говорить по-русски. ;-)

kaczucha

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 lip, 2008 12:04

ale co to będą tylko napisy czy głos też :?: :co:

;p

Maćko

Generał

Generał

PostPt 18 lip, 2008 14:07

napisy będziesz miał po Polsku (jeśli masz wersję polską) a, żołnierz będzie mówił głosem rosyjskim.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

kaczucha

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 lip, 2008 18:09

ok dzięki spróbuje to wykombinować (że też wcześniej o tym nie słyszałem) :idea:

;p

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: plik odpowiedzialny za rosyjski język w radiu (FFUR)

PostSo 14 gru, 2024 03:19

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: plik odpowiedzialny za rosyjski język w radiu (FFUR)

Powrót do Operation Flashpoint