Teraz jest N 22 cze, 2025 22:42

Kampania NIE wojskowa

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

kaczucha

Chorąży

Chorąży

Kampania NIE wojskowa

PostŚr 23 lip, 2008 02:16

czy znacie może jakieś fajne kampanie do OFP:Res ver. 1.96, które nie są związane z militariami, jak ta na ofp.info Streets sie zwie chyba :co:

Kiedyś słyszałem też że ktoś robił GTA:Vice City mod tylko nie wiem co teraz z nim jest czekam na propozycje :cisza:
Nachwyt szeroko i jesteś mistrzem.

;p

kaaleth

Chorąży

Chorąży

PostŚr 23 lip, 2008 08:14

W Vice City gralem. Ale strasznie ta kampania zamula :/ wszystko sie tnie, nie mam pojecia dlaczego. Tutaj znajdziesz misje + addony - Vice City. Pewnie, Street gralem w te kampanie. Znajdziesz ja tutaj (piata kampania) + wymagane addony.. Widzialem kiedys jeszcze cos podobnego do tych powyzszych na ofp.info . Poszukaj w archiwach ;), bo ja czasami tak robie. Jak wpadne na to, to dam znac ;).

[Edit]
Dodam jeszcze
Fury Road English Campaign
Druga

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 lip, 2008 13:24

Dodam tylko, że nie ma czegoś takiego jak kampania Vice City tylko JEDNA ogromna misja,k tóra może byćdluższa niż niejedna kampania. Ale ostrzegam: Wymaga BARDZO mocnego kompa!

PS:
Odświeżam OPFL
Wszyscy piszą OFPCPL albo OFPL :mrgreen:

kaaleth

Chorąży

Chorąży

PostŚr 23 lip, 2008 15:21

No fakt. Jest to jedna misja w której znajdziesz chyba 4 dosc dlugie zadania. Procz tego mozesz takze kupowac swoje domki, zbierac bonusy itd... Ciekaw jestem dlaczego ten "mod" az tak zamula kompa :/ .

kaczucha

Chorąży

Chorąży

PostŚr 23 lip, 2008 16:09

Na Vice City jest dużo obiektów = dużo ramu.

Mam 1 GB i jakoś chodzi nie narzekam :spoko:

A w Street już dawno grałem tylko chce teraz pozmieniać pare rzeczy, dobra jest też kampania Trapped on Malden (tylko nie wiem czego to jest umieszczone w SP missions :co: ) Czwarte od dołu. Opowiada o wybuchu fabryki i wszyscy pozamieniali się w Zombie.

@EDIT

dobra spoko te kampanie poza tą pod linkiem "Druga"

Cutscenki i intra nie działają, brak wielu plików .sqs i addonów :cry:

nie polecam!!!

przykro mi, ale ta strona nie jest jeszcze gotowa do publikacji; proszę więcej nie zamieszczać do niej linków - HAV
Ostatnio edytowano So 02 sie, 2008 09:18 przez kaczucha, łącznie edytowano 1 raz
Nachwyt szeroko i jesteś mistrzem.

;p

Jon

Generał

Generał

PostSo 02 sie, 2008 06:07

Abandoned Armies.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Paweł1818

Kapral

Kapral

PostCz 07 sie, 2008 22:41

O ile pamiętam była taka do śćągnięcia misja inspirowana filme Speed Niebezpieczna prędkosć misja, że jechało się autobusem i cie próbowały zatrzywać radiowozy, a jak się zatrzymałeś autobus wybuchał.

W Sumie sam taką jedną misję robiłem :D, ale na necie nie zamieszczałem, że jest się Panem Frankiem :P, i do jego domku przybyli komornicy, i pan Franek chwyta strzelbę aby przywitać się z komornikami, i tak sobie oczyszcza drogę do ratusza, co zabija skorupowanego burmistrza :D i ucieka rowerem do domu :p.

bartekz191

Kapral

Kapral

PostWt 14 paź, 2008 22:07

Fajna stronka, kampanie i misje o zombiakach :grin:
KLIK

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kampania NIE wojskowa

PostSo 14 gru, 2024 03:35

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kampania NIE wojskowa

Powrót do Operation Flashpoint