Teraz jest N 22 cze, 2025 14:01

mam problem z kampanią

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Fidelio

Kapral

Kapral

mam problem z kampanią

PostWt 02 wrz, 2008 22:40

w 2 misji Retaliation to jest ta co jedziemy z kolo w UAZ'ie i po drodze patryzanci ostrzeliwują pojazd a ja nie moge z niego uciec a kolo sie nie zatrzymuje jedzie daleja a w dodatku nawet zwalnia, poprostu nie moge dalej przejsc, tak jakby AI widzialo na kilosa a gram na kadecie i pod WGL5. Miał ktoś już podobnego? i co dziwne w CWC AI widzi normalnie tylko w Retaliation przeciwnik ma sokole oko :/

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 02 wrz, 2008 22:49

Przejdź misję normalnie. Nie da się na modach. te, które poprawiają AI powodują, że giniesz w aucie. Kontynuuj kolejne misje na modach jak grałeś wcześniej. Wiem, bo miałem ten sam problem na FFURze.

Fidelio

Kapral

Kapral

PostWt 02 wrz, 2008 23:08

próbowalem na czystym ofp ale nic z tego, to samo, partyzanci wybijają mnie i goscia podczas jazdy. Czy możliwe że to jakiś addon wszystko psuje?

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 03 wrz, 2008 17:13

A masz super AI włączone?

Fidelio

Kapral

Kapral

PostŚr 03 wrz, 2008 19:27

no mam wyłączone. Zdaje mnie sie ze reinstall powinien załatwic sprawe :(

EDIT:ponowna instalacja nie naprawiła problemu :/ to czarna magia jakas naprawde nie mam pojecia co sie dzieje, nigdy takiego czegoś nie miałem, przez to AI mimo ze wylączone jest super AI 3/4 gry single jest nie grywalna, czołgi w misji "Bitwa o Houdan" rozwalają mnie i towarzyszy z ponad 1 km, a kampa Retaliation to już całkiem ale to tylko przykłady :/ cholera wie co z tym ofp sie stało, jesli nie da rady naprawic wracam do Army :( a moze ktos wie co może byc przyczyną?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: mam problem z kampanią

PostSo 14 gru, 2024 04:28

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: mam problem z kampanią

Powrót do Operation Flashpoint