¦ciagnełem już wszystkie godne uwagi mody z działu download (FDF,CSLA,WARGAMES,mod BAS'u,Inv1944 itp.) Czy znacie jeszcze jakieś ciekawe mody do ściągnięcia (z interesującą kampanią i najlepiej gdyby były w pełnej wersji, nie demo ) Bardzo prosze o informacje,linki,strony.
Na raize możeszpoczekać na polskie premiery Silent War, LWP i Operacja Marchewka. MOże już niedługo będzieśz miał sznasę pogrania polskimi żołnierzami.
Poszukaj informacji o tych modach bo na pewno któryś cię bardzo zainteresuje.
Już większość modów przeszedłęm (kampania) oprócz CSLA i modu BAs'u. Tak przy okazji czy daty premier tych modów o których mówiliście są już podane czy to tajemnica
To co ja będe robił ¦ciągnełem FDF kilka godzin i koniec (BTW: Czy FDF kończy się misją że jedziesz na rowerku a tam bum i koniec czy ma dalszy ciąg bo widziałem screeny że można walczyć w zimie) ¦ciągnełęm Inv1944 i koniec. Dobrze że mi csla została ale wiem że w nią pogram też kilka godzin. Szkoda
Tak łatwo tak mówić. Ja jeszcze bardzo młody jestem Niedawno dostałem Resistanca i mam jaki taki dostęp do neta. Trochę się bawie w 3dsmaxie i edytorze OFP. Czytałem większość postów na tym forum i jak zobaczyłem jaką wiedze na temat OFP posiadają ludzie to można powiedzieć że podziękowałem Może za parę miesięcy zaczne coś robić.