Jonez napisał(a):Jest już (chyba nawet tu dał Maćko) dużo lepszy trailer gameplaya; Nie wiem, mam ochotę wystrzelać konsolowców (lowering the gamers IQ-bar since 1995), nienawidzę ich z całego serca, a teraz jeszcze bardziej. Za zniszczenie kolejnej gry.
I brawo dla koncernu. Nie ma to jak iść w debilowaty mainstream. Nie komercja - komercha.
Jonez, masz u mnie mega duże piwo
Szlag trafia człowieka, gdy widzi tytuł swojej ulubionej gry dostępnej również na konsole. Następuje wówczas odmózgowienie gry, co raczej nie jest czymś pożądanym dla szanującego sie gracza.
Przyklady:
OFP2. Filmy z gameplaya rozczarowują. Wielkie bicie piany opada, wyłania sie Battlefieldowy arcade ze szczypta (ale taka małą) co było w OFP. Wątpię by to "OFP2" odbiło ludzi od Armed Assault II.
Call of Juarez: Więzy Krwi ( strzałka pokazująca kierunek marszu, a nawet konkretne osoby, z którymi związane jest nasze zadanie, brak możliwości wyłączenia). Wrzucenie do jednego worka upalonego ziołem konsolowca, z graczem który chce samodzielnie odkryć swiat gry. Jakie samodzielne odkrywanie?! Od czego masz strzałkę i GPS ty głąbie! Musze zagrać, aczkolwiek za te strzałki sprałbym ich kijem.
Red Faction: Guerilla. Target - Konsole. Totalna profanacja niegdyś wyśmienitej gry. Omijać z daleka.
Ekskluzywność gier na PC się skończyła.