Teraz jest N 22 cze, 2025 20:29

Droga do Paryża- juz wyszła!!!!!!!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Marshal

Major

Major

PostN 19 wrz, 2004 11:57

Podobnie było z moim Namem 1968-1969.....
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 27 wrz, 2004 14:52

Hehehehe :twisted: Jak to było? Witaj w ekipie zielonych zboków? :twisted:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marshal

Major

Major

PostPn 27 wrz, 2004 18:44

Nie ma jakto radośnie posyfić ;]

A już widze post Havoca albo Kuby "OT usunięty - proszę się trzymać tematu a na końcu standardowo już ;]"
Obrazek

Berna

PostPn 27 wrz, 2004 20:17

YacieK pisałem to ze względu na oczekiwanie, az któryś (juz teraz z "nas")szanownie wejdzie na setrek i przetestuje :D
Zielone zboki :?:
ja mam na osiedlu większych zboków, wiec nie krempuje sie zbytnio przy was :spoko: :wink:

mossin

Major

Major

PostPn 27 wrz, 2004 20:47

Bardzo ciekawy tekst :lol:
..|..

Berna

PostWt 28 wrz, 2004 10:53

Dosyć pogaduszek, na temat zboczeńców jest ich dużo na tym świecie :P
Trzymajac się tematu, czy ktos wogule testował ta kampanie :?:
bo lezy na serku, oprócz joneza to chyba nikt jej nie dotknął :D
PZDR

Berna

PostŚr 29 wrz, 2004 18:09

YacieK nie wyjdzie 2.0 bo nie mam ochoty :P 8)
lepiej zrobić cos inego na lepszym poziomie, tak aby 2.0 nie trzeba było robic.
Trzymam się twoich słów "NIE ¦PIESZ SIĂŠ" :wink:

Zabix

Major

Major

PostŚr 29 wrz, 2004 20:18

Jak chcesz ja moge zrobic 2.0:P

Berna

PostŚr 29 wrz, 2004 20:35

Zabix musisz otrzymać licencje odemnie na przerabianie, kampani.
Takiej licencji raczej nie otrzymasz :P
Jeżeli zobacze "Droga do Paryża" zmodyfikowaną, na jakims serku, bądz mój tajny wywiad ją wykryje, czeka nas rozprawa, o nieprzestrzeganie praw autorskich :wink:
PZDR :D

Marshal

Major

Major

PostCz 30 wrz, 2004 07:00

[color=green]Jacek[/color] - to nie ta kampania ;] W tą tylko grałem - nic od siebie nie dokładałem ;]
Ostatnio edytowano Cz 30 wrz, 2004 21:41 przez Marshal, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Droga do Paryża- juz wyszła!!!!!!!

PostSo 14 gru, 2024 07:32

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Droga do Paryża- juz wyszła!!!!!!!

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint