No no długo tutaj nie zaglądałem
he he.....
Ale to tylko dla tego że męczyłem się nad moją nową kampanią jak narazie można powiedzieć że to jest demo bo:
Intro=compledet
Mission1=compledet
Mission2=compledet
Next=:chat: w produkcji
Kampania nosi nazwę OPERATION: OMEGA
Wyspa EVERON........ i może będzie jakaś jeszcze
Addony MOD Y2K3, SIG Ships i być może addony OPERATION FRENCHPOINT
Misji ma być około 20
Jednak się rozmyśliłem 30 misji to chyba za dużo wystarczy 20
Kampania opowiada o ostatniej iterwencji sił Nato aby wypędzić sowietów z EVERONU.
Jest rok 2002-2003, 5 września Everon jest nadal pod sowiecką okupacją,
siły Nato podjeły decyzję aby poprowadzić kolejną i ostatnią już próbie wypędzenia rosjan z Everon.
Mission1: Jako Henry Peterson polecisz helikopterami z porucznikiem aby ochraniać dwa kontenerowce, na których pokładzie jest zaopatrzenie.
Mission2: Jako James Gostovski przedżesz się do Montignac, aby osłabić tamtejszą obrone, żeby poprowadzić sprawny atak na centrum Everon
Teraz co mi potrzeba:
Oczywiście speakerów do podkładu głosu narazie jest potrzebny głos jednego kapitana, porucznika, Jamesa Gostovskiego, Płk. Blake.....
Głosy nagrane do radia: Słynny już bez imienny Porucznik, Henry Peterson ten ma już imię, Jamesa Gostovskiego i Kapitana dwóch kontenerowców o kryptonimie "¦LED¬" he he
Pomyśły na misję.
Próbki głosu nadsyłajcie na adres: MIG25_Radek@op.pl
jeżeli chcecie.

Ale to tylko dla tego że męczyłem się nad moją nową kampanią jak narazie można powiedzieć że to jest demo bo:
Intro=compledet
Mission1=compledet
Mission2=compledet
Next=:chat: w produkcji
Kampania nosi nazwę OPERATION: OMEGA
Wyspa EVERON........ i może będzie jakaś jeszcze
Addony MOD Y2K3, SIG Ships i być może addony OPERATION FRENCHPOINT
Misji ma być około 20
Jednak się rozmyśliłem 30 misji to chyba za dużo wystarczy 20
Kampania opowiada o ostatniej iterwencji sił Nato aby wypędzić sowietów z EVERONU.
Jest rok 2002-2003, 5 września Everon jest nadal pod sowiecką okupacją,
siły Nato podjeły decyzję aby poprowadzić kolejną i ostatnią już próbie wypędzenia rosjan z Everon.
Mission1: Jako Henry Peterson polecisz helikopterami z porucznikiem aby ochraniać dwa kontenerowce, na których pokładzie jest zaopatrzenie.
Mission2: Jako James Gostovski przedżesz się do Montignac, aby osłabić tamtejszą obrone, żeby poprowadzić sprawny atak na centrum Everon
Teraz co mi potrzeba:

Próbki głosu nadsyłajcie na adres: MIG25_Radek@op.pl
jeżeli chcecie.
Ostatnio edytowano N 10 paź, 2004 22:39 przez Radeon, łącznie edytowano 3 razy
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.