Teraz jest Pn 23 cze, 2025 13:02

A oto moja nowa kampania-potrebna mała pomoc!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

A oto moja nowa kampania-potrebna mała pomoc!

PostN 10 paź, 2004 20:03

No no długo tutaj nie zaglądałem :? he he.....
Ale to tylko dla tego że męczyłem się nad moją nową kampanią jak narazie można powiedzieć że to jest demo bo:
Intro=compledet
Mission1=compledet
Mission2=compledet
Next=:chat: w produkcji

Kampania nosi nazwę OPERATION: OMEGA
Wyspa EVERON........ i może będzie jakaś jeszcze
Addony MOD Y2K3, SIG Ships i być może addony OPERATION FRENCHPOINT

Misji ma być około 20
Jednak się rozmyśliłem 30 misji to chyba za dużo wystarczy 20

Kampania opowiada o ostatniej iterwencji sił Nato aby wypędzić sowietów z EVERONU.
Jest rok 2002-2003, 5 września Everon jest nadal pod sowiecką okupacją,
siły Nato podjeły decyzję aby poprowadzić kolejną i ostatnią już próbie wypędzenia rosjan z Everon.

Mission1: Jako Henry Peterson polecisz helikopterami z porucznikiem aby ochraniać dwa kontenerowce, na których pokładzie jest zaopatrzenie.

Mission2: Jako James Gostovski przedżesz się do Montignac, aby osłabić tamtejszą obrone, żeby poprowadzić sprawny atak na centrum Everon

Teraz co mi potrzeba:

:idea: Oczywiście speakerów do podkładu głosu narazie jest potrzebny głos jednego kapitana, porucznika, Jamesa Gostovskiego, Płk. Blake.....

:idea: Głosy nagrane do radia: Słynny już bez imienny Porucznik, Henry Peterson ten ma już imię, Jamesa Gostovskiego i Kapitana dwóch kontenerowców o kryptonimie "¦LED¬" he he :D

:idea: Pomyśły na misję.

Próbki głosu nadsyłajcie na adres: MIG25_Radek@op.pl
jeżeli chcecie.
Ostatnio edytowano N 10 paź, 2004 22:39 przez Radeon, łącznie edytowano 3 razy
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

MaRcin

Major

Major

PostN 10 paź, 2004 21:40

Pomyśły na misję

biorąc pod uwagę że misji ma być 30 to do cholery tego potrzebujesz :D

btw jak tak dalej pójdzie to gastovsky i blake będą nieśmiertelni jak partia :rotfl2:
Good Times Gone

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 21:50

taaa.... :D ale powodzenia :D Tylko pamiętaj, ze życie oficera na emeryturze niesie konsekwencje psychofizyczne :D
Obrazek

Rainbow

Re: A oto moja nowa kampania-potrebna mała pomoc!

PostN 10 paź, 2004 22:17

MIG25_RADEK napisał(a):Addony MOD Y2K3, SIG Ships i być może addony OPERATION FRENCHPOINT

Myślę ,że wymagania tych addonów dyskwaliwikują kampanię. Sam osobiście posiadam mod Y2K3 i resztę, ale sądzę ,że dosyć dużo osób nie ma. Choć trzeba przyznać ,że jest to obecnie najlepsza konwersja ofp niektórzy jej nie ściągneli z samego powodu jej wielkości. Musisz się zastanowić nad tym.

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:30

Dobra, dobra, można wykluczyć MOD Y2K3 no, ale bez tego to niebędzie kampania, ale można zrobić kampanię w dwóch wersjach z użyciem MOD'U Y2K3 i bez, a co do Frenchpoint wcale nie jest taki wielki.
Zastanawiając się nad kwestią wieku Gostovskiego i Blake to Gostovski może mieć ok. 40 pare lat to jeszcze się da, ale co do Blake to jeżeli sobie nie da rady to podajcie przykład innego Pułkownika no albo chociażby jego konfigurację "Barwę głosu, skina, itp"

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:37

Po 40-stce to albo się siedzi w sztabie dowodzenia ze stopniem conajmniej kapitana, albo też szykuje się powoli na wojskową emeryturę :D
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:39

Będę brutalny :twisted: - Ogłaszaj się jak zrobisz przynajmniej 50% misji.

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:42

alderous napisał(a):Będę brutalny :twisted: - Ogłaszaj się jak zrobisz przynajmniej 50% misji.

Ogłaszać przy 50% misji wyście chyba powariowali
jeżeli będe miał speakerów do głosu to zaraz wpakuje to do gry żeby gadali nie chce mi się robić całej kampani tylko poto żeby robić ją jeszcze raz z głosem żołnieży!
PS. to bez sensu.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:50

MIG25_RADEK napisał(a):
alderous napisał(a):Będę brutalny :twisted: - Ogłaszaj się jak zrobisz przynajmniej 50% misji.

jeżeli będe miał speakerów do głosu to zaraz wpakuje to do gry żeby gadali nie chce mi się robić całej kampani tylko poto żeby robić ją jeszcze raz z głosem żołnieży!
PS. to bez sensu.

Dodanie dialogów do misji to coś trudnego? Wymaga to robienia kampanii od nowa? Na pewno mówimy o OFP?

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:58

alderous napisał(a):
MIG25_RADEK napisał(a):

PS. to bez sensu.

Dodanie dialogów do misji to coś trudnego? Wymaga to robienia kampanii od nowa? Na pewno mówimy o OFP?

OSZ CHOLERA JASNA!!!! Dialogi to nie problem ale tu chodzi o to aby żołnierz mówił ludzkim GłOSEM!!!!

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 22:58

Ehh... grunt, to wysokie ambicje... :twisted:
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 23:08

MIG25_RADEK napisał(a):OSZ CHOLERA JASNA!!!! Dialogi to nie problem ale tu chodzi o to aby żołnierz mówił ludzkim GłOSEM!!!!

A o czym ja mówię? Robisz w pełni działającą misję, a póżniej dodajesz dźwięki. Wymaga to napisania description.ext, przekopiowania dźwięków do folderu z misję i wpisania parę razy gostek say "cośtam". O ile mi wiadmo, a zajmuję się już trochę OFP, nie wymaga to robienia misji od początku i zajmuje niewiele czasu.

Zresztą o czym my tu w ogóle gadamy. Nawet nie masz gotowego scenariusza na wszystkie misje i nie jesteś pewien ile ich będzie. Jeśli prezentując taki poziom profesjonalizmu uda ci się namówić kogokolwiek użytecznego i solidnego do współpracy to będzie cud. O wtórności fabuły nie będę się rozwodził, bo szkoda słów.

Powodzenia. Krzyżyk na drogę...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 23:15

alderous napisał(a):(...) Jeśli prezentując taki poziom profesjonalizmu uda ci się namówić kogokolwiek użytecznego i solidnego do współpracy to będzie cud. (...)

Takich, jak on, jest tu więcej, uwierz mi :twisted:
Obrazek

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 paź, 2004 23:19

alderous napisał(a):
MIG25_RADEK napisał(a):OSZ CHOLERA JASNA!!!! Dialogi to nie problem ale tu chodzi o to aby żołnierz mówił ludzkim GłOSEM!!!!

A o czym ja mówię? Robisz w pełni działającą misję, a póżniej dodajesz dźwięki. Wymaga to napisania description.ext, przekopiowania dźwięków do folderu z misję i wpisania parę razy gostek say "cośtam". O ile mi wiadmo, a zajmuję się już trochę OFP, nie wymaga to robienia misji od początku i zajmuje niewiele czasu.

Zresztą o czym my tu w ogóle gadamy. Nawet nie masz gotowego scenariusza na wszystkie misje i nie jesteś pewien ile ich będzie. Jeśli prezentując taki poziom profesjonalizmu uda ci się namówić kogokolwiek użytecznego i solidnego do współpracy to będzie cud. O wtórności fabuły nie będę się rozwodził, bo szkoda słów.

No dobrze nie będziemy się kłócić ale ja nie mam ani jednego dźwięku żeby wpakować je do foldery.
PS. Ja też znam się na ofp, na SP jestem wymiataczem.
PS1. Dlatego jest mi potrzebny ktoś kto będzie wykonywał dźwięki.

Marshal

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 06:57

jest rok 2002-2003

No to "grubo", "ciężki stan" :D :cojest: :rotfl:
Obrazek
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint