Teraz jest Pn 23 cze, 2025 07:57

A oto moja nowa kampania-potrebna mała pomoc!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 19:41

MIG25_RADEK napisał(a):PS. Bez obazy aldetous, ale jesteś troche zarozumiały..... :/

Oh, czuję się do głębi dotknięty tą uwagą :twisted:

SiD

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 19:50

Może cię ździwie, ale brefingów ze zdjęciami i kilkoma podstronami zrobiłem 24.

24!! :shock:, to dlaczego żaden nie utkwił mi w pamięci?

Można "tworzyć" i można "Tworzyć".

(Tożeś mnie zgasił)Nie zawsze są potrzebne podstrony i zdjęcia. Nawet nie potrzeba robić briefingu(ale jest mile widziany), jak zrobi się reszte wspaniale tzn. intro, klimat, muzyka, dialogi mówione, fabuła itp.

rozumiem, że zawsze musisz mieć coś niedopracowanego i skopanego - w tym przypadku briefing? Jak kubek to picia ma ładny kolor to za to mu uchwytu nie robią?

PS. Bez obazy alderous, ale jesteś troche zarozumiały.....

:rotfl: :brawo:

Przemo_212

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 19:57

rozumiem, że zawsze musisz mieć coś niedopracowanego i skopanego - w tym przypadku briefing? Jak kubek to picia ma ładny kolor to za to mu uchwytu nie robią?

¬le zinterpretowałeś to co powiedziałem (napisałem) chodzi mi o to, że misja może być dobra bez np. intra/outra; skryptów itp.
Obrazek

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 20:00

Przemo screnny zostały wysłane na twój e-mail, zamieść je tutaj jak sam chciałeś.
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 20:07

Przemo_212 napisał(a):

¬le zinterpretowałeś to co powiedziałem (napisałem) chodzi mi o to, że misja może być dobra bez np. intra/outra; skryptów itp.

Szczerze powątpiewam...
Obrazek

Przemo_212

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 20:17

Ten drugi screen jest spox.
Screen1

Screen2

Screen3

Screen4

Screen5

Screen6

Screen7

Screen8

Screen9

Screen10

P.S Dobra Jerry każdy ma inne zdanie, nie róbmy OT
Obrazek

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 21:10

Przemo_212 napisał(a):Ten drugi screen jest spox.

Co, a ta cała reszta nie?

Przy okazji czy tak samo moge zrobić z tą kampanią żebyście mogli se ją ściągnąć?

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 paź, 2004 14:28

Najpierw proponuję oddać ją w ręce testerów :twisted:
Obrazek

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 paź, 2004 19:10

No coś tu głucho jest, chciałem was poinformować, że moja katra graficzna poszła na współpraćę :D
Prace nad kampanią znowu w toku, aha i speakerzy nie będą już potrzebni wystarczą napisy dialogów które żołnierz wypowieda 8)

HAV

PostPt 15 paź, 2004 19:18

No proszę, kto by pomyślał. Jak odpowiednia reklama, w odpowiednim miejscu potrafi zmienić nastawienie do pracy :]

Już nie chcesz, żeby temat blokować ??

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 paź, 2004 19:24

HAVOC napisał(a):No proszę, kto by pomyślał. Jak odpowiednia reklama, w odpowiednim miejscu potrafi zmienić nastawienie do pracy :]

Już nie chcesz, żeby temat blokować ??

Pewnie że nie!!!!!!!!!!!!!! Chyba bym... e nie ważne, ale wara go blokować :D 8)

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 28 lis, 2004 20:49

Jak ja wam mówie to sie śmiejecie przez te dwa tygodnie nic nie zrobiłem bo nie mogłem nawet sprawdzić czy dana misja dobrze działa (musze mieć lepszą karte graficzną żeby dobrze chodziło na Y2K3 mod) tak czy czekacie czy nie to kampanji narazie nie będzie.

Marshal

Major

Major

PostPn 29 lis, 2004 07:50

Jeszcze gorzej niż ja :lol:
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: A oto moja nowa kampania-potrebna mała pomoc!

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: A oto moja nowa kampania-potrebna mała pomoc!

PostN 08 wrz, 2024 11:24

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint