Teraz jest Pt 20 cze, 2025 18:48

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

GierojPL

Kapral

Kapral

PostŚr 13 kwi, 2011 14:05

Gramy w piątki i soboty wieczorem. W niedziele moze tez cos wpasc takze ja chetnie witam i zapraszam :)

Artur

Chorąży

Chorąży

PostŚr 13 kwi, 2011 14:07

Witaj, gramy głównie w weekendy (piątek,sobota,niedziela), lecz w tygodniu też coś powinno być.
Obrazek

Yarek

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 13 kwi, 2011 14:34

Chętnie bym wpadł wcześniej żeby na spokojnie ACRE przetestować, bo z doświadczenia wiem, że zazwyczaj z TSem są problemy ;)
Rozumiem, że serwer chodzi zazwyczaj 24/24h - postaram się wpaść jakoś na wieczór to może na kogoś trafię ;)

Jon

Generał

Generał

PostŚr 13 kwi, 2011 20:18

Ekhem... chcielibyśmy -.- ten drań się kraszuje non-stop z winy providera, jesteśmy na etapie zmieniania hostingu.

Ale jak któryś z adminów będzie na TS'ie lub taki człowiek jak np. Dudi, to na pewno da się coś wykombinować :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostŚr 13 kwi, 2011 21:19

Nie no, dwie osoby przez stosunkowo krótki czas chyba utrzyma, huh? :E

Ander

Cywil

Cywil

PostPt 29 kwi, 2011 12:02

Witam wszystkich jestem Paweł dowiedziałem się o was przez YT i bardzo chciałbym należeć do waszej grupy. Mam 16 lat i w arme 2 OA gram od 5 miechów ale tylko w trybie pojedynczym bo na normalnych serwerach jest 0 współpracy a ja lubię współprace. Najlepiej bym się widział w roli snajpera, obserwatora, ewentualnie strzelca wyborowego.
inne gry w które gram to BF2 (ew. mod PR) BF Bad company 1,2, vietnam.

Jon

Generał

Generał

PostPt 29 kwi, 2011 12:16

Witaj Ander. Army masz obie, czy tylko OA? Bo jeśli tylko OA to potrzebujesz jeszcze podstawkę.

Jeśli obie to zapraszamy do gry :)

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Ander

Cywil

Cywil

PostPt 29 kwi, 2011 14:15

zapomniałem dać + między arma 2 a OA xD .
mam podstawke i dodatek nawet Operation flaszpoint dragon rising i pewnie kupie red river jeszcze.

Jon

Generał

Generał

PostPt 29 kwi, 2011 14:26

Nie kupuj chyba że masz za dużo pieniędzy ;) Te całe "Operation Flashpoint" z prawdziwym Flashpointem nie mają wiele wspólnego.

Jeśli masz, to dossaj addony (musimy jeszcze uaktualnić temat - narazie zaopatrz się w tereny, mod ACE v1.10 i plugin ACRE)

Większość potrzebnych linków masz w temacie powyżej, na żółto :)

~ Ronald Reagan

Ander

Cywil

Cywil

PostPt 29 kwi, 2011 14:44

ACE 1.10 już mam i wstępnie umiem się nim posługiwać zwłaszcza jeśli chodzi o karabiny snajperskie

mam prośbę o danie linku z paczką z mapami gdyż tam linki są niedziałające

Jon

Generał

Generał

PostPt 29 kwi, 2011 14:58

Sprawdzimy, niemniej ważniejsze niż opanowanie obsługi broni zdecydowanie jest wyćwiczenie anielskiej wręcz cierpliwości (snajper) i podejścia do rozkazów (posłuszność, każdego żołnierza to dotyczy). I braku nadmiernej inicjatywy... bo i takich już widzieliśmy :)

Upewnij sie, że masz właściwą wersję ACE (v1.10 Stable, nie z updaterów), jeśli chcesz się czegoś więcej o nim dowiedzieć to na stronie są poradniki.

~ Ronald Reagan

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostPt 29 kwi, 2011 16:47

Jak do snajperów to ustawić się w kolejce proszę.. :)
W ramach przyjacielskiej rady mogę powiedzieć, że u polowych dealerów z prochami też źle nie jest więc zapraszam jako alternatywa dla tamtych krzakmanów... :E

R4KET

Cywil

Cywil

PostŚr 04 maja, 2011 18:13

Cześć! Jestem R4KET, pochodzę z Krakowa (właściwie to jego okolic). W ARMĘ gram od tygodnia. Posiadam podstawkę z rozszerzeniem. Od kolegów z drużyny wymagam ścisłej współpracy. Gram klanowo w Battlefield Bad Company 2 w jednym z większych polskich klanów, więc obycie w zasadach teamplayu, fairplayu posiadam. Mam 17 lat, dawno po mutacji, sprawny mikrofon i komputer z przyzwoitym łączem, który tylko czeka by postrzelać z wesołą kompanią.

Pozdrawiam, R4KET.

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostŚr 04 maja, 2011 21:36

Wesoła kompania wita i zaprasza na TS... Torba z amunicją do noszenia już czeka, podobnie jak szmatka do podłogi... Nie pozostaje nic jak tylko wejść i pokazać nam swoją przydatność jako żywa tarcza alibo co jeszcze innego... No a potem zobaczymy... ;) :E

Jager

Major

Major

PostCz 05 maja, 2011 09:27

a jak wam się znudzi noszenie torby z amunicją to chętnie zapraszam na unitarkę ... słowiczym trelem opowiem to i owo :) będzie fajnie i wesoło!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje