Teraz jest Pn 23 cze, 2025 07:55

Project Zombie Farmland - wieści

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

Project Zombie Farmland - wieści

PostPt 15 paź, 2004 00:55

<Wydzielony>

Poczekajcie aż zobaczycie co my szykujemy z udziałem szkieletów :D To dopiero będzie zabawa ;)

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 paź, 2004 13:59

Grabarz musiał ich płytko chować :twisted:
Obrazek

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostPt 15 paź, 2004 21:58

Zerknijcie na OFP.info :) Może szkieletu tam nie ma, ale jest masa ciekawych rzeczy. Bodajże drugi news od góry.

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 paź, 2004 12:22

To do tych packow szkieletow mozna by dac tez nowe ciala gostkow- np gostek z czesciowo widocznymi wnetrznosciami (Kto widzial Ryana wie o co chodzi)- moglyby sie tez przydac jakies obiekty np zbiorowe mogily itp.

DODANE

PASUJE TERAZ?!!!!!! :x
Ostatnio edytowano So 16 paź, 2004 13:18 przez Mekto, łącznie edytowano 1 raz

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 paź, 2004 16:39

Może masz racje Yaciek... :P Z Biologii dobry nie jestem... Jak powstaną jakies fdajne adodony ciał które do połowy są już rozłożone... :P ( W połowie szkielety ale jeszcze troche mięsa i ubrań jest ) to z nimi cos zrobie :P Tylko zróbcie szkielety na bazie nowych żołnierzy Rosyjskich i Amerykańskich takich jacy dziisaj biora udział w wojnach :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 paź, 2004 17:22

W packu nad którym pracujemy będą także "zgniłki", więc jest na co czekać :D I nie tylko to - rozczłonkowane też tam znajdziecie. Chyba więc jest na co czekać. Ale nie róbmy OT.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 paź, 2004 17:25

A będą tam zgniłki żołnierzy... Chce, zeby moja kampania pokazywała jak najbardziej okrucieństwo wojny. I musi byc BARDZo realistyczny :P
PS. Dobze by było, gdyby te wasze zgniłki były na bazie żołnierzy BAS'u bo własnie ich uzywam do Kampanii... :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 16 paź, 2004 17:38

Mrocz napisał(a):... Chce, zeby moja kampania pokazywała jak najbardziej okrucieństwo wojny.

AFAIK Do tego nie trzeba rozkładających się trupów, tak samo jak nie potrzeba hektolitrów krwi by nakręcić przerażający horror.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 paź, 2004 18:25

Nie wiesz po co mi te trupy są... :| Wiem o tym dobze, że nie trzeba mieć do tego trupów... To ma byc pokazane inaczej... Ale mam niezły pomysł na cutscenke... :]
Albert Einstain

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 paź, 2004 20:21

@ Yaciek - owszem, zrobimy stary, pożółkły szkielet być może ubrany w jakieś łachmany itp. Nie będzie wyglądał jak szkolna pomoc dydaktyczna :D

@ Mrocz - "zgniłki" będą na takiej bazie, jaką sobie zażyczymy - nie będziemy ich robić "pod" kogoś :) Zresztą tutaj nie ja decyduję. Prawdopodobnie będziemy robić trupy na podstawie oryginalnych żołnierzy BIS-u.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 16 paź, 2004 20:26

Przydało by się wydzielić osobny temat dotyczący tej modyfikacji.

Czy macie w zespole kogoś dobrego od animacji? To cholernie dużo roboty, ale zombi chodzący "jak zombi" to było by coś.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 16 paź, 2004 20:33

YacieK napisał(a):No przydałoby się wydzielić. Co prawda zapytałem o szkielet ale temat ciekawy i rozwinął się nieźle.

Byleby nie tak jak zombie w Planetscape Tournament. Bo grało by się baaaaaaardzo powoli :D

No właśnie tak! Przecież nie ty byś był zombi :? Zombi z definicji jest powolny i pierońsko wytrzymały.

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostN 17 paź, 2004 13:10

Przyłączam się do tej prośby - wydzielcie temat i zatytułujcie go "Project Zombie Farmland - wieści" :) Dodam tylko że podany przeze mnie tytuł został wymyślony, ale nie zmienia to faktu że Project Farmland i Zombie Mod łączą się w jedno. Musimy tylko wymyślić odpowiednią nazwę.

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 17 paź, 2004 15:54

Grabarz^^ napisał(a):Przyłączam się do tej prośby - wydzielcie temat i zatytułujcie go "Project Zombie Farmland - wieści" :)

Proszę bardzo :]

pops

Spammer

Spammer

PostN 17 paź, 2004 17:27

Moze nie na temat (zreszta czemu nie na temat jak temat jest o Operation Farmland). Otoz czy planujecie do zolnierza NBC zrobic kombinezon antychemiczny?
Obrazek
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint