No właśnie, trzeciej część zapewne już w przyszłym roku, a tematów coś mało. Może nie zamierzacie w 'trójeczkę' grać?
Ja np. bardzo się cieszę w wybrania bliskiej przyszłości do ulokowania historii gry. Czołgi z działami szynowymi, żołnierze-modliszki z dziwacznymi wyświetlaczami na hełmach, prototypowy sprzęt który nie wszedł do uzbrojenia - nic z tego mi nie przeszkadza, dopóki jest zachowana realistyczność użycia danego wyposażenia. Nie narzekałbym nawet, gdyby ta część nazywała się Arma 2140: The Final Conflict a gracz był żołnierzem Dynastii Eurazajatyckiej
Oczywiście, pominę ulepszenia interfejsu - tego pewnie chce każdy
Za to bardzo chciałbym nie tyle ulepszenia grafiki, co doszlifowania różnorakich eyecandy - dopracowane animacje przeładowania, wysiadanie z pojazdów, a nie pojawia się obok, fizyka wybuchów i zniszczeń budynków. Pewnie wielu fanów powie, że to mało ważne, ale jak dla mnie cholernie przyczynia się do wrażenia 'bycia tam'
Ucieszył mnie też model lotu z TOH - nie latam, ale może pora, by zacząć?
Lubię specjalizację i fajnie by było, gdyby BI poszło o krok dalej i wprowadziło podobny system dla czołgów - może nie symulatora, ale takiego, powiedzmy, Armored Fist. Wszystko z możliwością włączenia trybu rekrut i używania łatwiejszego trybu jazdy/lotu. Nie chcemy przecież uchodzić za nadętą elitę, co? 
Ja np. bardzo się cieszę w wybrania bliskiej przyszłości do ulokowania historii gry. Czołgi z działami szynowymi, żołnierze-modliszki z dziwacznymi wyświetlaczami na hełmach, prototypowy sprzęt który nie wszedł do uzbrojenia - nic z tego mi nie przeszkadza, dopóki jest zachowana realistyczność użycia danego wyposażenia. Nie narzekałbym nawet, gdyby ta część nazywała się Arma 2140: The Final Conflict a gracz był żołnierzem Dynastii Eurazajatyckiej
Oczywiście, pominę ulepszenia interfejsu - tego pewnie chce każdy
Ucieszył mnie też model lotu z TOH - nie latam, ale może pora, by zacząć?
Ostatnio edytowano N 27 lis, 2011 17:07 przez Mustang185, łącznie edytowano 1 raz