Witam man na imię Mateusz (nick w grze to Hunter47) tak wykraczam poza 1 normę z regulaminu gdyż nie mam 15 lat tylko 14 ale jestem ogarnięty przeszedłem mutację. Potwierdzić to mogą RomanPL79 i Młynarz2033 (co do Romana to nie jestem pewien czy ma taki nick w armie ). Gram w Armę od dzisiaj i zanim będę mógł wyruszyć na jakiekolwiek misje minie trochę czasu bo wolę się dobrzę nauczyć podstaw niż lecieć na ślepo a zreszto pewnie i tak nie mógłbym. Grałem w takie gry jak Battlefield 2 i 3 w którym mam 444h

a także serię GTA 4, SA i Vice City i wiele wiele innych. Interesuję się militarią od dziecka praktycznie mam zamiar być zawodowym żołnierzem o ile będzie taka możliwość

. Arma uchwyciła moje serce gdyż to jedyna gra która przedstawia najbardziej możliwe realia wojny z innych gier. Jak pisałem wcześniej muszę się poduczyć podstaw i dodatkowo ściągnąć wymagane oprogramowanie ale jak na razie to musi poczekać do powrotu Romana bo chcę wiedzieć co dokładnie ściągnąć i jak instalować. Mam nadzieję że wyprę na was dobre wrażenie i spotkamy się w grze

A i edytuję heh znając moje szczęście nie będą działały mi mody ale pfu pfu nie zapeszać ponieważ posiadam Arma 2 CO zakupione przez Steam

Mogę więcej czytać zanim coś zrobię.....