Teraz jest Cz 19 cze, 2025 22:58

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

krejzy

Chorąży

Chorąży

Re: Zgłoszenia do ekipy

PostCz 11 paź, 2012 07:48

@MasterKozk Witaj i zapraszamy na ts ;>

MasterKozk

Cywil

Cywil

PostCz 11 paź, 2012 14:41

@james.trombley Uprawialem. Od roku czasu nie uprawiam narazie nic. Tak to trenowalem 7 lat. 4 lata boks , 2 lata muay thai i rok wkrecilem sie w mieszane sztuki walki , aktualnie nic nie trenuje bo jestem po chorobie , nowotworze. Wygralem z choroba w polowie wrzesnia , gdy tylko dojde do siebie wroce do swojej pasji :)

Jon

Generał

Generał

PostCz 11 paź, 2012 15:17

Stary, gratulacje!
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

MasterKozk

Cywil

Cywil

PostCz 11 paź, 2012 15:25

Dzieki. Widze ze towarzystwo na prawde z was dobre. Dzis albo jutro odezwe sie na ts ! pozdrawiam i milego dnia :)

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostCz 11 paź, 2012 16:59

I wzajemnie twardzielu. :)
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

RozekPoland

Porucznik

Porucznik

PostCz 11 paź, 2012 20:51

MasterKozk napisał(a):@james.trombley Uprawialem. Od roku czasu nie uprawiam narazie nic. Tak to trenowalem 7 lat. 4 lata boks , 2 lata muay thai i rok wkrecilem sie w mieszane sztuki walki , aktualnie nic nie trenuje bo jestem po chorobie , nowotworze. Wygralem z choroba w polowie wrzesnia , gdy tylko dojde do siebie wroce do swojej pasji :)

Super! Gratuluję wytrzymałości i siły woli! :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostCz 11 paź, 2012 20:55

Kozak, muay thai kiedyś trenowałem. Bardziej kompletnej stójki już chyba nie ma. Od dwóch lat skupiam się namiętnie nad BJJ. Powrotu do zdrowia, treningów i widzimy się na "polu walki" :)
Je veux rien faire du tout sauf me branler les coulles.

MasterKozk

Cywil

Cywil

PostCz 11 paź, 2012 23:01

Hehe. No muay thai to bardzo ciekawy styl , ale szukalem czegos nowego , w mma jakos sie odnalazlem ,parter , tyle mozliwosci , no po prostu jest sila ; D hehe. Dzieki wszystkim za wiare we mnie. Coz , jestem jeszcze mlody , nie dam sie zabic jakims "Guzom" . Pozdrawiam :)

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostCz 11 paź, 2012 23:28

parter w MMA, hmmm, te spocone męskie ciała splecione w uścisku :D, ale spoko każdy ma jakiegoś bzika :P , witomy u nos :spoko:

MasterKozk

Cywil

Cywil

PostPt 12 paź, 2012 00:22

Hahaha ; D. No zalezy jak kto na to patrzy. Ty widzisz mezczyzne w dziwnej pozycji do cb , ja czuje adrenaline i chec walki :D , Pozdrawiam ! :)

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostPt 12 paź, 2012 14:40

MasterKozk napisał(a):Hahaha ; D. No zalezy jak kto na to patrzy. Ty widzisz mezczyzne w dziwnej pozycji do cb , ja czuje adrenaline i chec walki :D , Pozdrawiam ! :)

I to udowadnia, że wszystko zależy od punktu widzenia. :D
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

szajder

Chorąży

Chorąży

PostPt 12 paź, 2012 15:01

Jasina napisał(a):I to udowadnia, że wszystko zależy od punktu widzenia. :D

Albo od punktu leżenia, bo nie wiadomo jaką spoconą część ciała będziesz miał przy twarzy :)
Cześć! :P

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 13:11

Witam serdecznie

Nazywam się Tomek i chciałbym dołączyć się do Waszej ekipy żeby pogrywać w Armę. Ile czasu spędziłem przy Armie? Nie wiem dokładnie, ale kilka godzin było, chociaż ostatnio zaniedbałem rozgrywkę i część rzeczy będę musiał sobie poprzypominać (mam nadzieję, że to nie problem... :? ) i liczę na życzliwość i przymrużenie oka jeśli strzelę jakiegoś babola podczas gry :) Zabawę zaczynałem od OPF i w sumie miło wspominam ten tytuł. Oprócz Army pogrywam sobie w CoH i kilka innych strzelanek. Właśnie jestem na etapie ładowania Waszych modów do Army i miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie gładko. Co do czasu grania to różnie z tym bywa - pracuję świątek piątek; raz na dzień raz na noc, ale zakładam i mam nadzieję, że znajdę czas na rozgrywki z Wami. Mój nick w grze to Thomas.

Pozdrawiam
Thomas

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostN 14 paź, 2012 14:13

Cześć. No wiesz tutaj są potrzebni twardzi ludzie, z pewnym okiem, którzy ściągają biegnącego Taliba z 600 metrów z m4 bez optyki, potrafią przepatrzeć las na wylot oraz odpalić dwa rpg-i jednocześnie do dwóch czołgów. Komputer wiadomo minimum i5 i reszta gratów na odpowiednim poziomie, bo fps musi pozostać powyżej 30 bez względu na sytuację, żebyś był pewnym punktem zespołu. Pozatym spędzanie czasu z taką bandą troli zdecydowanie niekorzystnie działa na psychikę i życie rodzinne.

To co napisałem wyżej to oczywiście taki dżołk :twisted: , ściągaj co trzeba, wbijaj na TS-a wieczorami i zawsze miej w pogotowiu patelnię :D

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 14:19

Pyjter napisał(a):Cześć. No wiesz tutaj są potrzebni twardzi ludzie, z pewnym okiem, którzy ściągają biegnącego Taliba z 600 metrów z m4 bez optyki, potrafią przepatrzeć las na wylot oraz odpalić dwa rpg-i jednocześnie do dwóch czołgów.

To u Was się strzela?! :shock:

:D

A z innej beczki to nie wiem czy jest wszystko ok bo próbowałem przetestować addony i podczas edycji misji zauważyłem, że mogę latać smigłowcem pomiędzy drzewami bez rozbicia się i druga sprawa to taka, że nie mogę/nie wiem jak znaleźć wasz serwer. Chyba, że jest właśnie wyłączony, ale wyczytałem że dzielnie stoi 24/7...

Pozdro
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje