Teraz jest Pn 16 cze, 2025 15:52

America's Army ...

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostPt 29 paź, 2004 12:45

Ja też pogrywam czasem...ale jak widzę jak niektórzy oszukuję PB i ewidentnie cheatują to odechciewa mi się takiej "zabawy" :) Najczęściej można mnie spotkać na oficjalnych serverach gdzie gra się na mapach: "Pipeline", "MOUT McKenna", "Collapsed Tunnel" i rzadziej "Radio Tower". Nick - [PL]Grabarz^^
Dopchałem się do 17 punktów honoru. Mimo iż sam weteranem nie jestem, mam radę dla początkujących: grajcie najpierw na mapach niewielkich, najlepiej na serverach treningowych (McKenna, Tunnel), bo tam nie wejdą osoby mające więcej niż 15 honoru i w ten sposób będziecie się tłuc z równymi sobie :) Jeszcze jedno - nie załamujcie się jeśli Wasz ping przekracza nawet 250 - ja grałem dość swobodnie mając więcej niż 300 (oczywiście pod warunkiem że inni też mają sporo) - po prostu trudniej w coś trafić ;)

Wojtek

Major

Major

PostPt 29 paź, 2004 14:11

misje miles rządzą:)

Voytmen

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 29 paź, 2004 16:07

Jakoś nie trawie Miles. Niby nie ma jakiś wielkich różnic, ale nie lubie ich. Fajnie wygląda jak gostek ściąga hełm i siada na ziemi, po tym jak sie go trafi. I siedzi później w tym miejscu. :lol:

Jon

Generał

Generał

PostPt 29 paź, 2004 16:46

Ta, ale wole mapy Life-fire. Co do tego co napisał Grabarz - Zgadzam się, choć najlepiej się gra z pingiem 100... i jeszcze jedna rada dla początkujących - Ja zaczynając na 1.9, cały czas waliłem z bronią przy oku... jak się okazało... jak ostatni frajer... pewnego dnia się obudziłem i zaczęłem wymiatać ;)

Snejk: To niezły z ciebie żołnierz jak w pełnym wyproście do rannego biegniesz ;) Coś o tym wiem - wychylanie się może tylko pogorszyć sprawę - Ci co grali na FLS Assault wiedzą o co mi chodzi :P

PS: Medycy, łączcie się! :clever:
Ostatnio edytowano Pt 29 paź, 2004 19:12 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Wojtek

Major

Major

PostPt 29 paź, 2004 19:06

jak jestem medykiem to obojętnie co robię i gdzie jestem biegnę do rannego. taka w końcu rola medyka:D

Snejk

Kapral

Kapral

PostSo 30 paź, 2004 00:00

Jakby co mój nick w AA to " Snake5[PL] " może z kimś z was sie kiedyś spotkam ?? :grin:

Wysłany Pon 1.11.04, 14:55:

Wiecie może czemu nie moge grać żołnierzami z symbolem "c" wiem tylko to ten symbol oznacza "special forces" ?? Wtedy moge grać tylko jakimś partyzantem z AK i być po stronie Ameryki, a patrze na innych jak grają to se biegają z M4 Sopmodem z tłumikiem itp.

Wysłany ¦ro 3.11.04, 0:35:

Już wiem trzeba mieć honor 15 i wyżej :grin:
Leave no man Behind

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostPn 07 lut, 2005 12:09

ja też szpilam w AA od długiego czasu na początku honor mi wisiał ale tak od paru tygodni zacząłem sie nim interesować i w 5 dni mam 20 honoru, ogółem gra fajna szczególnie Insurgent camp, Bridge crossing weapon cache i SF hospital. Tylko coraz częściej na serwy wchodza ludzie którzy cheatuja jak i ile wlezie oraz dupki z jakimś hackiem który wywala z serwera graczy 1 po 2. Tak sie nie da grać

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 lut, 2005 16:51

A ja sie grzecznie spytam....ile AA zajmuje?? :neutral:bo ofp mi sie juz niestety znudzilo :cry:

HAV

PostPn 07 lut, 2005 17:08

najnowsza wersja koło 720 megsów zdaje się

Wojtek

Major

Major

PostPn 07 lut, 2005 17:15

raczej ok 1000:)

JaFranek

Major

Major

PostPn 07 lut, 2005 17:23

Ja mam pewien problem z tą grą. Otóż próbowałem już wielokrotnie się zarejestrować, ale oni nie przysyłają mi mojego numeru identyfikacyjnego. Wie ktoś jaka jest tego przyczyna ?
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostPn 07 lut, 2005 17:56

Miałem to kiedyś na polskieog maila na o2 nie chciało nic z zagranicy przyłazić to przywaliłem konto na hotmailu i póki co bez problemu. Albo mi sie zdawało że nic nie przyłaziło lol

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostPn 07 lut, 2005 18:01

TA GRA WYMIATA ! ( MOżE SIE SPOTKAMY NA Bridge Crossing co :D -CHmiel_[PL] 36Honor :] FRAGRATE : [uwaga ] 3.23 :!: :]) a jak tam wasze treningi, wg mnie Special Forces jest najtrudniejszy :D

Najnowsza wersja zajmuje spakowane ok 800 mega a rozpakowana
1.85GB.

Grabarz^^ napisał(a):Nick - [PL]Grabarz^^

Kiedyś miałem Grabarza w Klanie :D na stanowisku VCL :]

Wysłany 7 Lut 2005, 17:06:

Snejk napisał(a):Już wiem trzeba mieć honor 15 i wyżej
I Cały trening SF
Moje Zdanie : SF Hospital i SF Arctic Wymiatają (Arctic bo idzie od strony Assault pyrać czołgiem a Szpital bo najwięcej punktuf na honor leci :D)
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Wojtek

Major

Major

PostWt 08 lut, 2005 17:33

chmiel my się już widzieliśmy:) Wojtek89. pamiętasz;)
punktów to raz a na arcticu nie ma czołgów tylko transporter opancerzony i dla defense a nie assault;)
Trening SF to kaszka z mleczkiem. Słyszeliśmy jakie nowe treningi SF mają być w następnych wersjach?:> tam będzie kaszana. Np klasa SF 18F - wywiad. trza będzie zdać egzamin z rozumienia języka opforów:)

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 lut, 2005 19:02

Rotfl :D dawno nie grałem, bodajże z 2 tyg. temu i to na RT :P
Nie słyszelismy o nowych treningach :] DoD wymiata(ło) rotfl (szczerze mówiąc - porażka :P) HOOAH!
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry