Wymyślaj sobie co chcesz, ale miej świadomość, że cokolwiek nie wymyślisz najpóźniej po 3 misji zostanie skrócone do 2-3 sylab. Na to do jakich nie będziesz już miał wpływu.
Young - po angielsku jak ktos nie umie wymowic to mowi tak JANG teraz 2 pytania gdzie i co i jak zeby z wami zagrac czyli co pobrac itp a 2 pytanie jak namieszam w plikach army to bedzie mi dalej dzialac dayz ?
Tego drugiego zagwarantować nie możemy (serwer może sprawdzać klucze i z racji innej wersji CBA może być problem, chyba że inaczej nazwiesz CBA do gry z nami), zwłaszcza jeśli bawisz się w jakieś chuje muje dzikie launchery (co często doradzali łosie z community DayZ i potem trzeba było komuś mieszać w rejestrze, żeby mu addony "puściło").
znaczy luncher mam dayz commander ale w plilkach nie mieszalem... tyle ze skrot do OA mam zrobiony tak ze odpala mi sie odrazu dayz... a kiedy sa jakies misje ?
"Mam zrobiony" - zrobiony można mieć różnie, właśnie m.in. w sposób, który "dopina" Ci mody do gry na stałe w rejestrze, pozbycie się tego gówna jest upierdliwe.
Na drugie pytanie nie odpowiem - Twoje pierwsze zadanie bojowe, przeczytać ten dział i się dowiedzieć. Czas start!
Popieram pozbycia się DayZ, ale jak już powinieneś wywnioskować z postu wyżej, skrótami od Army możesz mieć usrany cały pulpit, a każdy może ci uruchamiać innego moda, który nie koliduje z innymi.