Ghost napisał(a):Mapa wygląda kurortowo i jest spalona słońcem? Tak wygląda większość wysepek tej wysokości geograficznej, np. Lemnos czy Cypr.
No to w pytę, tylko że:
1) ...mogli po prostu lepiej dobrać teren?
2) To jest gra. "ArmAverse" pozwalało sobie na dużo większe odstępstwa od rzeczywistości, czego dowodem...
3) ...jest to co napisałeś o fabrykach i braku banków, można było to po prostu lepiej wykorzystać, poza tym,
4) Większość wysepek szerokości blablabla ma umeblowanie i dużo większe zróżnicowanie budynków niż gra.
Ghost napisał(a):Chyba zapomniałeś powstawiać jednostek i modułów do misji. Przecież Czarnoruś jest dokładnie tak samo martwa jak się tego nie zrobi.
Może zapomniałem, a może nie, Ghost. W A2 wstawiałem dwa-trzy moduły i Czarnoruś czy Takistan żyły. Tutaj zrobiłbym pewnie to samo - GDYBY TE MODUŁY BYŁY. Cywilnych modułów zdaje się nie ma (as of A3 v1.30-ileś), jedyne co kojarze to moduł od zwierzątek, który jest niestety dużo biedniejszy niż ten w A2, właśnie dlatego, że ze zwierzątkami (tak jak z całym "ambientem", który BIS tak obiecywał na E3) też jest bieda.
A w A2 było i działało zajebiście, performance-wise.
Plus sorry, ale nawet Takistan (o genialnej Czarnorusi nie wspominając) wygląda choćby za sprawą samych mebli choćby dużo "żywiej" niż Altis. Ktoś mógłby powiedzieć, że "kwestia Twojego punktu widzenia spaczonego osadzeniem dupy w Europie", ale nie bez powodu gdy przyszło A3 wszyscy płakali za Czarnorusią i "zielonymi klimatami A2" (plus jak wspominałem, w A2 były choćby i remizy strażackie, elewatory, etc - było większe zróżnicowanie zabudowy). No i nie powiesz mi, że Kavala umywa się do np. Czernogórska. Jakie są Twoje ulubione miejscówki z Altis, G?
Powiesz mi? Bo ja pewnie parę bym znalazł, ale nie mają żadnego startu do miejsc, które kocham na Czarnorusi.
Ghost napisał(a):Dziwne, że tam postawili fabryki, brakuje za to banków i hoteli, takich turystycznych pierdół.
NO WŁAŚNIE. Gdzie banki, więzienia, remizy, hotele, stacje telewizyjne, radiowe, kopalnie, uprawy. Brakuje wszystkiego, a najbardziej: cywilów. W A2 było ile, z 20 unikatowych modeli samych cywilów + warianty? A w A3 jest ile ubranek cywilnych, z 5 + rekolorki? Przecież frakcja cywilów i partyzantki to kpina jest, generalnie sorry Ghost, ale: