Jorge R napisał(a):(...)Ale, ale, coś mi się wydaje że kolega Diesel to bardzo dobry addonmaker. Nie chcę być natrętny, ale taki addonik na pewno by się przydał, no i osobiście bym dopilnował by pamięć o twórcy nie zaginęła ( co najmniej w necie).
Wydaje ci się Jeszcze nic nie wydałem...
wydać może i nie wydałeś ale kto robi A-10 No przyznaj się
Utalentowany addonmaker i zarazem nasz kolega forumowicz Diesel wydał swój pierwszy addon, którym jest beta A10 Thounderbolt II. Jak już wspomniano w zapowiedziach tego addonu, model 3D jest wykonany, bardzo starannie i szczegułowo. Podobnie jest z teksturami, które prezentują się poprostu świetnie Uzbrojeniem samolotu jest: działko GAU 8/A Avenger rakiety AMG-658 Maverick rakiety Hydra-70 HE rakiety AIM-9M Sidewinder bomby Mk82 Low-Drag
Od siebie jedynie moge dodać to, że A10 Diesel'a, jest najlepszym samolotem tego typu z wszystkich jakie wyszły do OFP Poniżej screeny, a pod nimi link do ściągnięcia pliku.
To że jest to najlepszy A-10 to niema wątpliwości tylko jeszcze przydała by się wersja ciężej uzbrojona w np wieksze pojemniki hydra i bomby Gbu-10 , Gbu-12
Moim zdaniem zrób tak jak Hawk tylko zeby sie dalo dolaczyc uzbrojenie za pomoca komendy w init . Jak dodasz taki bajer to będzie git ....
I tak jest git
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany