Teraz jest Pn 23 cze, 2025 20:49

VBS - OGÓLNA DYSKUSJA

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostŚr 03 lis, 2004 19:13

LUUUUZ co to dla nas 560 zł...mama szykuj matryce!!!! :D

Wysłany 3 Lis 2004, 19:17:

Lol Jerry czyżbys na X-leciu już o VBS pytał ?

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 03 lis, 2004 20:33

Nie, ale piratów VBS ze świecą szukać na świecie... Zbyt duże zabezpieczenia, by na razie opłaciło sie kopiować...
Obrazek

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostŚr 03 lis, 2004 20:54

eh szlag by to trafił i skad ja wezme te 560 zł...
dobra liczac ze dolar idzie za 3,5 zł to jakbym chciał kupić 8 płyt za 50 dol co razy 3,5 daje 175zł to wyszłoby mi,że na addony wydałbym 1400 złotych + 560 to mamy jak w pysk strzelił 1940 zł...to nie zmienia jednak faktu że i tak za drogo jak na kieszeń przeciętnego gracza :/

SiD

Major

Major

PostŚr 03 lis, 2004 21:14

To nie jest dla GRACZA, bo to nie jest GRA

Już widzę, jak piraci namiętnie kopiują klucze USB, które są konieczne do uruchomienia tej rządowej aplikacji, za którą można siedzieć na wiele lat. Wogóle jak wyobrażasz sobie gre w coś takiego, na piracie bez spostrzeżenia nikogo? Każda kopia wymaga autoryzacji, nie ma czegoś takiego jak SinglePlayer - są same serwery multi i to hostowane przez producenta, które mają szerego możliwości weryfikacyjnych - dalej już nie wiem - bo każdy następny problem jest ściśle wewnętrzną sprawą producenta i niedostępną dla tekiego użytkownika jak ja.

Clarkson

Chorąży

Chorąży

PostŚr 03 lis, 2004 21:42

Jerry napisał(a):Nie, ale piratów VBS ze świecą szukać na świecie... Zbyt duże zabezpieczenia, by na razie opłaciło sie kopiować...

ZABEZPIECZENIA !! :twisted: zaloze sie ze nie odbiegaja od zabezpieczen z mistrzow kodu. Czyli przy dobze zkonfigurowanym nero do wypalania DVD nie powinno byc klopotow.

Rainbow

PostŚr 03 lis, 2004 21:47

Znam stronkę na której napisane jest jak ominąć zabezpieczenia jednak nie będe jej reklamował żebym na Pirata z Karaibów nie wyszedł :P A SiD mam jedną małą koręktę do twojej wypowiedzi, to prawda, że nie ma trybu Single-Player, ale są tzw. "Operacje". Tworząc serek do VBS mamy dostęp do coop z różnymi misjami gdzie w pełni zrobione są z botami, które mają waypointy. Widać Bohemie na każdym kroku przechytrzają :twisted:

SiD

Major

Major

PostŚr 03 lis, 2004 21:53

a bot to tylko zwykła makietka która broni siebie i idzie wegdług waypointów - to nie jest singleplayer :P

Rainbow

PostŚr 03 lis, 2004 21:58

Hehe makietka to może i nawet, ja tam nie wiem, ponąć jednak AI poprawili i teraz nie strzelają w ziemię, tym razem walą w niebo po ptakach :lol: 8)

Arika

Major

Major

PostŚr 03 lis, 2004 22:17

SiD napisał(a):To nie jest dla GRACZA

No można założyć porządna gra kosztuje u nas 200zł. Teraz małe porównanie . Przęcietny Polak zarabia 2000zł przeciętny obywatel Europy Zachodniej ok. 5 razy wiecej. I któremu z nich będzie łatwiej kupić VBS. Może jest on robiony na kieszeń gracza takiego co amerykanie pompowali dolary, a nie takiego co przez 50 lat ruscy pompowali tylko Marksa i Engela, przy okazji kupując żywmnośc za pół darmo. :x

SiD

Major

Major

PostCz 04 lis, 2004 10:05

Przęcietny Polak zarabia 2000zł

z kąd te dane? szacowałbym jakieś 60% tej sumy

Rainbow

PostŚr 10 lis, 2004 17:16

Na oficjalnej stronie dotyczącej VBS1 pojawił się news dotyczący nowego modułu ADF2 o którym ostatnio było tak głośno. Znaleźć tam mozna 3 nowe screeny i filmik.

Obrazek
Obrazek

Link do filmiku

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 10 lis, 2004 17:31

Clarkson napisał(a):
Jerry napisał(a):Nie, ale piratów VBS ze świecą szukać na świecie... Zbyt duże zabezpieczenia, by na razie opłaciło sie kopiować...

ZABEZPIECZENIA !! :twisted: zaloze sie ze nie odbiegaja od zabezpieczen z mistrzow kodu. Czyli przy dobze zkonfigurowanym nero do wypalania DVD nie powinno byc klopotow.

Z płytką może i nie, ale co Ci po programie, z którego i tak nie mozesz korzystać ??
Obrazek

Rainbow

PostSo 13 lis, 2004 23:49

Szybko wchodzić i prosić Bohemię, może uda ich się namówić.
Link do topicu forum VBS

Thirtyg na oficjalnym forum pokazał kilka nowych, świetnych screenów z ADF2.
Link

Ponad to na oficjalnej stronce o VBS co 2 dni pojawiają się w "pewnym" miejscu nowe screeny z nowego modułu ADF2.Zapraszam
Link

Arika

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 00:34

Tylko co to da. Jak zauważył jeden z forumowiczów zyski z VBS-u BiS ma małe a pewnie nie zależy im na zbyt dużym wycieku technologi. Zawsze to duże części kodu źródłowego krązyły by po róźnych kompach i niewiadomo do jakich celów byłyby używane. Więc niestety szanse nawet jakbyśmy się spręzyli i nie wiem jak spamowali Bis to na wydanie są raczej małe. :beksa:
Obrazek

Rainbow

PostN 14 lis, 2004 00:58

Hot news :

MAMY ICH ! HA ! :

Właśnie SpecOp9 po raz 2 wrzucił filmiki z ADF2 ! ¦ciągajcie puki możecie bo znowu je usunie.Go,Go,Go :!: To będzie HoT wieczór :P

ADF2-filmik1
ADF2-filmik2

Find :

Wrzeszcie udało mi się znaleźć kilka screenów z ADF2, oraz to które tak bardzo zaciekawiło, działko przeciwlotnicze.

Działka
Screen2
Screen3
Screen4
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint