Ja też, zresztą HDD strasznie to przeżywa (chociaż to akurat może być wina zbyt małej ilości ramu). Myślałem szczerze mówiąc, że to tylko mój problem... na swój sposób pocieszającym jest, że nie.
Wydaje mi się, że -world=empty i właściwy exThreads trochę to ograniczają, ale fakt, loadingi są straszne po 1.44.
Też ostatnio podczas robienia misji miałem taki problem - nagle zaczęła się wiecznie wczytywać (program nie był zawieszony). Musiałem wywalić część jednostek i wstawić je od nowa (takie same) i wtedy się włączyła. Arma ostatnio jest bardziej humorzasta niż zwykle :|
Więc mamy wersje 1.52 i w końcu można grać w starsze misje z warsztatu które na wersji 1.50 wywalały błąd pamięci. Gram sobie w taką misję i przecieram oczy ze zdumienia bo żołnierz którym walczę biega w samych majtkach i koszulce z plecakiem i kaburą a wcześniej gdy grałem na wersji 1.48 miał mundur. Dobra zniosę to więc jestem w połowie misji i nagle gra zrobiła zwisa i się wyłączyła. Ale wcześniej zrobiłem zapisz i wyjdź więc misję po ponownym włączeniu gry będzie myślę sobie skończyć. Włączyłem grę przechodzę do misji a tu oczy jak ping - pongi widzą przycisk graj więc nasza kochana ARMA zmusiła mnie do rozpoczęcia misji od nowa. Brawo Bohemia
Takie tam zaraz narzekanie, zdarza się a że misja ciekawa, trudna i klasyka więc z radością przejdę ją jeszcze raz. Czasami sam chcąc przyśpieszyć wczytanie sejwa za szybko naciskałem dwa razy ESP co kończyło się wyjściem z misji i brakiem wczytania misji do końca której były minuty. Tak się zastanawiam czy ten strój żołnierza a raczej jego brak nie jest spowodowany wprowadzeniem edytora 3D. Ale to tylko moje osobiste przypuszczenia
Następna z warsztatu, mod massiego z Angielskimi specjalsami, jak wyskakują z pontonów to wszyscy w mundurach, wybieram dowódcę do rozegrania misji i nagle gość jest w slipach, koszulce i bosy ale uzbrojony po zęby. Takie moje wrażenie że jednak addony massiego nie do końca są pod 1.52. Dobrze że to brak/zanik tekstur a nie error
Hej, kupiłem wczoraj arme 3. zainstalowałem przeszedłem wszystkie samouczki i gotowy do gry multi. jak wchodzę w tryb wieloosobowy , podpatrzyłem gdzieś na filmiku serwer ws.arma.us lub jakieś inne. i albo mam tak zwane szrom i pisze rozłączone, albo nie ma mnie na białej liście. wiem ze jest jakaś strona i tam się wchodzi i wybiera serwery widziałem na streamie soushibo. ale jej nie znam. jestem kompletnym laikiem a chciałbym pograć multi czy byłby ktoś miły i pomógł by mi objaśnić i zaproponować jakiś serwer na którym mógłbym pograć be żadnych przeszkód.