Teraz jest Wt 17 cze, 2025 22:21

ArmA 3

Ogólna dyskusja na temat kolejnej produkcji studia Bohemia Interactive.
  • Autor
  • Wiadomość

Algrab

Generał

Generał

Re: ArmA 3

PostPt 03 lip, 2015 12:08

Mam i ja ale wydaje mi się że to długaśne ładowanie było już pacz wcześniej albo mi sie wydaye.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 03 lip, 2015 15:32

Ja też, zresztą HDD strasznie to przeżywa (chociaż to akurat może być wina zbyt małej ilości ramu). Myślałem szczerze mówiąc, że to tylko mój problem... na swój sposób pocieszającym jest, że nie.

Wydaje mi się, że -world=empty i właściwy exThreads trochę to ograniczają, ale fakt, loadingi są straszne po 1.44.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Cienki

Chorąży

Chorąży

PostPt 03 lip, 2015 16:49

A ja myślałem, że tak się odzwyczaiłem od army, że ładowanie misji wydaje mi się takie długie, bo bardzo chcę w nią zagrać, a to tylko BIS :|

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

PostPt 03 lip, 2015 22:20

Ostatnio jakaś misja z warsztatu, wczytywanie arsenału skończyłem ALT+CTRL+DELETE po 10 minutach a to był tylko początek. :!:
Obrazek

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 04 lip, 2015 10:57

Też ostatnio podczas robienia misji miałem taki problem - nagle zaczęła się wiecznie wczytywać (program nie był zawieszony). Musiałem wywalić część jednostek i wstawić je od nowa (takie same) i wtedy się włączyła. Arma ostatnio jest bardziej humorzasta niż zwykle :|

Jon

Generał

Generał

PostPn 31 sie, 2015 13:24

https://www.reddit.com/r/arma/comments/ ... _any_arma/

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich graczy poszczególnych Altis Life, Czerno Life, dupa life... etc

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Algrab

Generał

Generał

PostPn 31 sie, 2015 14:34

paranoja
Obrazek

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

PostPt 02 paź, 2015 07:33

Więc mamy wersje 1.52 i w końcu można grać w starsze misje z warsztatu które na wersji 1.50 wywalały błąd pamięci. Gram sobie w taką misję i przecieram oczy ze zdumienia bo żołnierz którym walczę biega w samych majtkach i koszulce z plecakiem i kaburą a wcześniej gdy grałem na wersji 1.48 miał mundur. Dobra zniosę to więc jestem w połowie misji i nagle gra zrobiła zwisa i się wyłączyła. Ale wcześniej zrobiłem zapisz i wyjdź więc misję po ponownym włączeniu gry będzie myślę sobie skończyć. Włączyłem grę przechodzę do misji a tu oczy jak ping - pongi :shock: widzą przycisk graj więc nasza kochana ARMA zmusiła mnie do rozpoczęcia misji od nowa. Brawo Bohemia :spoko:
Obrazek

Algrab

Generał

Generał

PostPt 02 paź, 2015 10:53

Oj tam narzekasz. Grać się nie da, za to będziesz miał Ejdytor W Trzy D...
:spoko:
Obrazek

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

PostPt 02 paź, 2015 11:36

Takie tam zaraz narzekanie, zdarza się a że misja ciekawa, trudna i klasyka więc z radością przejdę ją jeszcze raz. Czasami sam chcąc przyśpieszyć wczytanie sejwa za szybko naciskałem dwa razy ESP co kończyło się wyjściem z misji i brakiem wczytania misji do końca której były minuty. Tak się zastanawiam czy ten strój żołnierza a raczej jego brak nie jest spowodowany wprowadzeniem edytora 3D. Ale to tylko moje osobiste przypuszczenia :!:
Obrazek

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

PostCz 08 paź, 2015 13:56

Następna z warsztatu, mod massiego z Angielskimi specjalsami, jak wyskakują z pontonów to wszyscy w mundurach, wybieram dowódcę do rozegrania misji i nagle gość jest w slipach, koszulce i bosy ale uzbrojony po zęby. Takie moje wrażenie że jednak addony massiego nie do końca są pod 1.52. Dobrze że to brak/zanik tekstur a nie error :twisted:
Obrazek

tom3kb

Major

Major

PostSo 10 paź, 2015 07:32

Szczerze to mnie trochę dobija sposób patchowania army 3.
Cyrki z misjami, co trochę niedziałające addony.

Może już pamięć nie ta albo za bardzo "idealizuję" arme 2 ale tam tak nie było.
A może tylko dlatego, że patchy było mniej i rzadziej wychodziły :)

Jon

Generał

Generał

PostSo 10 paź, 2015 09:40

...i dlatego, że struktura gry była inna i dużo bardziej zamknięta.

Poza tym my takich kwasów (z innymi jednostkami, nie używamy addonów Massiego, "bo vilas") w multi nie mamy.

~ Ronald Reagan

decisiveplay

Cywil

Cywil

PostSo 10 paź, 2015 13:06

Hej, kupiłem wczoraj arme 3. zainstalowałem przeszedłem wszystkie samouczki i gotowy do gry multi. jak wchodzę w tryb wieloosobowy , podpatrzyłem gdzieś na filmiku serwer ws.arma.us lub jakieś inne. i albo mam tak zwane szrom i pisze rozłączone, albo nie ma mnie na białej liście. wiem ze jest jakaś strona i tam się wchodzi i wybiera serwery widziałem na streamie soushibo. ale jej nie znam. jestem kompletnym laikiem a chciałbym pograć multi czy byłby ktoś miły i pomógł by mi objaśnić i zaproponować jakiś serwer na którym mógłbym pograć be żadnych przeszkód. :-)

Algrab

Generał

Generał

PostSo 10 paź, 2015 14:14

wpisz sobie w wyszukiwarke serwerów "vanilla" to może znajdzie serwery bezaddonowe do gry na czystej A3
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do [ArmA III] Ogólna dyskusja