@Keeway widok 3 -osobowy powiększa zakres widzenia, ułatwia pokonywanie długich dystansów i walkę w zwarciu na bardzo małych odległościach. Jeżeli chodzi o jakość tekstur to wszystko jest uzależnione od klasy sprzętu na jakim gramy. Nie posiadam super wypasionego sprzętu więc moje screeny wyglądają tak jak załączone. @Algrab masz racje najlepsze nadchodzi gdy jest aktualizacja gry dlatego staram się kończyć grę w czasie jednego posiedzenia góra dwóch.
Właśnie @Keeway chodzi o szybszy bieg. Oczywiście widok z pierwszej osoby czyli celowanie stosuje gdy jest czyste pole strzału. Takie mam styl gry i najważniejsze że jest skuteczny
Kiedyś na forum Centrum Fanów Symulatorów ten widok nazywany był "widokiem Nintendo". Używanie go świadczyło o wyjątkowym zaangażowaniu gracza 'w gre'.
@Algrab ARMA3 nie ma trybu arcadowego więc nie da się grać jak w popularne swojego czasu "celowniczki". Widok z 3 osoby daję szersze pole obserwacji niż widok z pierwszej osoby choć czasem również ułatwia ostrzał gdy ostrzał z 1 osoby jest niemożliwy.
czernobyl10 napisał(a):widok 3 -osobowy powiększa zakres widzenia, ułatwia pokonywanie długich dystansów i walkę w zwarciu na bardzo małych odległościach.
Po co się ograniczać, wciskasz ~ piszesz "god", "notarget", "give bfg10k". Co prawda dalej jest trudno, ale to trochę ułatwia
Chciałem tylko pokazać kilka ciekawych misji z warsztatu a wyszło jak zawsze w Polsce i między nami Polakami . Nie można spokojnie porozmawiać/napisać ponieważ zaraz zarzucą że oszukujesz i w ogóle nie umiesz grać a najlepiej to nie pisz bo się nie znasz. Rozumiem że gracie własne misje klanowe które są ciekawe ale forum czytają również ludzie nie należący do klanów a chcący pograć w ciekawe misje z warsztatu. O to chodziło w tej dyskusji.