Teraz jest Wt 24 cze, 2025 01:30

Chętni do gry MP w tygodniu?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Mitnic

Chorąży

Chorąży

PostŚr 10 lis, 2004 16:24

Przeciez polskie serwery stoja pustkami i zawsze jest miejsce dla graczy nie klanowych ja nie rozumiem o czym wy gadacie :neutral:
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 10 lis, 2004 16:27

Przemysław Bryndza napisał(a):
Polskie serwery często dostępne są późno i zarezerwowane dla klanów a z zagranicznymi różnie bywa

bo niektórzy jak widać chcą się rozgrzać przed treningiem klanowym

TO naprzykład

Może to bardziej komfortowe granie, ale ciężko się w ten sposób coś nauczyć. Grając z ludzmi z któregoś ze starszych klanów dostaje się ostro po d****, ale na dłuższą metę wychodzi to na zdrowie.

Im to raczej nie przeszkadza, chyba że trafi się jakiś nieprzyjemny "klient", które będzie ci za wszelką cenę chciał okazać jaki jesteś przy nim "cienias" :roll:

Częściej jednak trafia sie ktoś kto jest wyrozumiały, da ci "fory" i czasem coś doradzi.

Zabix

Major

Major

PostŚr 10 lis, 2004 16:57

alderous napisał(a):Może to bardziej komfortowe granie, ale ciężko się w ten sposób coś nauczyć. Grając z ludzmi z któregoś ze starszych klanów dostaje się ostro po d****, ale na dłuższą metę wychodzi to na zdrowie.

No i o to chodzi, grając z lepszymi można sie naprawde wiele nauczyc...

Mitnic

Chorąży

Chorąży

PostŚr 10 lis, 2004 17:03

Aldi niektorzy nie lubia takiego "doradzania". Sam sie przekonałem o tym na własnej skorze. Od kad zostalem zbluzgany za pomoc nie mam ochoty juz nikomu jej udzielac.
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC

Oscypek

Major

Major

PostŚr 10 lis, 2004 17:05

Co racja to racja.Ale ,w niektórych planszach idzie lepiej w innych gorzej...
Niektóre wymagają szczęścia ,może być najlepszy w klanie ,jak pogra z żółtodziobem ,a on zawsze na nim ,a celownik na głowie?To są wyjątki...

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 10 lis, 2004 17:11

#44 napisał(a):Aldi niektorzy nie lubia takiego "doradzania". Sam sie przekonałem o tym na własnej skorze. Od kad zostalem zbluzgany za pomoc nie mam ochoty juz nikomu jej udzielac.

Są różne "przypadki", ale zazwyczaj newbie nie startuje do nikogo z pyskiem, natomiast osobom które poczują że coś już umieją często przewraca się od tego w głowie. Tak czy inaczej moim zdaniem to margines, w każdym razie na polskich serkach.

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostŚr 10 lis, 2004 17:18

Przemysław Bryndza napisał(a):Zawsze bałem sięodpowiedzialności ,i klany kojarzą mi się ze Szkocją ,a Brytyjczyków nie lubię. :grin: A ty jestę chętny na grę?Popatrzę za misją do może 4 graczy i zrobię serwer właśnie z nia.

Ja jestem - ale nawet jakbyś chciał zrobić mały serwer na 4 osoby, to ja z pod Lublina do makowa to bym miał ping z 500...
Obrazek

Przemo_212

Major

Major

PostCz 11 lis, 2004 17:38

Aldi niektorzy nie lubia takiego "doradzania". Sam sie przekonałem o tym na własnej skorze. Od kad zostalem zbluzgany za pomoc nie mam ochoty juz nikomu jej udzielac.

Jak ja zacząlem grać MP to sam prosiłem o rady
Obrazek

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostPt 12 lis, 2004 17:05

A mozę ktos ma ochotę na coopy CWC czyli przerobione misje z CWC na coopy?
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 09 gru, 2004 12:25

Kurt napisał(a):A mozę ktos ma ochotę na coopy CWC czyli przerobione misje z CWC na coopy?

Niespecjalnie - granie w coś co się zna mnie osobiście nie kręci. Niektóre coopy są robione na zasadzie "Jak już znasz na pamięć gdzie kto stoi i skąd nadejdzie to go ukończysz", ale dla mnie to bzdura. Może i taki coop starcza na dłużej, ale dla mnie upychanie "hordy" przeciwników to nie jest metoda na wydłużenie żywotności misji :?
Jedyne rozwiązanie to losowość, ale w misjach z kampanii, o ścisle wyznaczonym przebiegu akcji nie sposób wprowadzić zbyt wiele losowych elementów. Już lepiej zrobić misję "od zera".

Poza tym granie z osobami, które znają na pamięć misję jest męczące (nie mówiąc już o dowodzeniu nimi :P).

BTW Wydzielił bym to, bo z graniem w tygodniu nie ma to nic wspólnego - w ogóle temat "zadryfował".

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostCz 09 gru, 2004 12:29

Zoczacz datę ostatniego postu...
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 09 gru, 2004 12:31

Kurt napisał(a):Zoczacz datę ostatniego postu...

:roll: I co to ma do rzeczy? Rok minął czy co? Moje zdanie w tej sprawie jest stałe i niezmienne, a wyrazić je mogę kiedy chcę.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Chętni do gry MP w tygodniu?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 12:38

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint