pozatym nie zapominajmy że to są Polskie (prawie) zabaweczki! Wiecie ile zabawy sprawiało mi jeżdzenie UAZ grabarza jako GROMowiec Greya po mapie ? Mimo że istniały o wiele lepsze addony to te zapamiętam jako jedne z najlepszych
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
marker napisał(a):pozatym nie zapominajmy że to są Polskie (prawie) zabaweczki! ...
Marker? Nie wiem jak Ty ale ja wierze w POLSKICH ADDONMARKERĂ“W! i myślę, że stać ich na więcej niż tylko przeteksturowanie. Proszę... Nie wyskakuj mi z tekstem "pozatym nie zapominajmy że to są Polskie...". Jest takie coś jak "Teraz Polska" więc addonmarkerzy do boju
Polacy nie robią gorszych adonnów iż inni spójrzcie na addony Hawk, a większość wysp dla ofp ma obiekty Agenta Smitha, a A10 Diesel'a to podobno jeden z najlepszych samolotów do ofp, a napewno lepszy od tego z OFP2003
Nie no wybacz ale po wypowiedzi Markera wydaje mi się że według niego Polacy są gorsi. W tym że za cholere nie mam pojęcia dlaczego ...
{Dzygi}: Wiedziałem, że to zrobisz Po prostu to wiedziałem
Czy ty aby napewno dobrze przeczytałeś co ja napisąłem NIe chodzi oto że Polacy są gorsi tylko że zabawa Polskimi Adddonami przynosi wiele radości !! A to e sta ich na wicej to widyimz po screenach jakie nam dostarcyaj SW, LWP cyz OM. Zaraz sie zacznie ze przeciez SW to szopka itd. Moze i szopka ale mi chodz o addony a nie oto kiedz zostana wydane...
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "