-mam orginalna wersje cwc i chcem pograc w mody.... niestety w dziale mody nie pisze ktore mody sa na cwc a ktore na ressa plzz help najlepiej dajcie jakies linki lub cus -wogule czy sa jakies mody na cwc czy trzeba miec ressistance
Ja "nie chcem, ale muszem" Ci powiedzieć, że teraz granie w OFP bez Resistance'a należy do rzadkości. Nie mając dodatku nie wiesz co tracisz . Radzę Ci zaopatrzyć się w kontynuację CWC, zwłaszcza, że nie jest ona obecnie zbyt droga, a nie będziesz się musiał martwić o mody .
boze ... nie pytalem czy na allegro znajdzie sie reesistance lecz czy sa mody na cwc O_o ... siedze tu jak na szpilkach wkoncu widze odpowiedz a tu taka bzdura ..... poki co nie mam kasy wiec prosze powiedzcie sa jakies mody na cwc czy nie ?
Elej napisał(a):Hmmm... Może to nie mod, ale chyba jakiś starszy pack Operation Northstar działał pod CWC. Sprawdź też: LEGA WARZ BETA V1.1 i STARSHIP TROOPERS DEMO V0.2 ale nie jestem pewien .
Wątpie - zostały one wydane po Resie. Niestety modów por CWC nie ma - wszystko jest pod resa