Teraz jest Wt 24 cze, 2025 16:40

znaleźć Generała Gubę

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Rainbow

PostN 20 lis, 2005 11:09

I to jest właśnie ta nieliniowośc :lol: :lol: :razz:

mossin

Major

Major

PostN 20 lis, 2005 12:14

Najprościej w Mi24. Startujesz, lecisz, rozwalasz wszystko po drodze, rozwalasz scuda, rozwalasz wszystko po drodze, łapiesz Gube :razz:
..|..

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 20 lis, 2005 14:02

Jeżeli rozwalasz wszystko po drodze to rozwalasz i UAZ'a w którym siedzi Guba. - TO JAK TY GO WYCI¡GNOłE¦ :twisted: :P
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostN 20 lis, 2005 14:11

Ja tam przeszedłem tą misje podobnie jak @Ppsh. Trzeba być naprawde "zdolnym" żeby rozwalić uaz'a z Gubą w środku ;-)
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

maciekmaj

Cywil

Cywil

PostN 20 lis, 2005 17:10

A ja mam problem bo za cholere nie moge znalezc scuda :neutral:
gram od niedawna,i albo mnie zestrzela albo zabija na ziemi ale nie wiem gdzie ten scud Prosze was o pomoc z gory THX

Przezdzieblo

Chorąży

Chorąży

PostN 20 lis, 2005 17:32

Chodzi o ostatnią misję?

W solucji z CDA podano, że Scud w sektorze Eb53. Misje przechodziłem dawno, zatem biorę na wiarę. W każdym razie szukaj u południowego podnóża góry.

Rakietowego łobuza można zajść od północy, schodząc po zboczu. Uwaga na specnazistów (jacyś się tam zawsze kręcą). Nawet bez pomocy czołgów i śmigłowców można znaleźć tam dogodną pozycję do strzału (i schronienie przed odwetem Sztucznej Inteligencji, bezbłędnie namierzającej nieosłoniętego strzelca z LAWem) a potem powoli i ostrożnie wycofać się.

Kac

Porucznik

Porucznik

PostN 20 lis, 2005 17:48

Nie wiem co wy mówicie o tym, że jest dużo czasu. Ja zapakowałem całą ekipę w M113 i najpierw przejechałęm przez bazę pełną sowietów (no może to zbyt ambitne określenie :razz: ) po czym, gnając ciągle z maksymalną prędkością, zjechałem ze zbocza (zjeżdżając zobaczyłem UAZa) zepchnąłem go z drogi transporterem, panowie grzecznie wysiedli z gazika, kierowca zdjęty, Guba przejęty. ;-) . Ale to może jest ta nieliniowość :spoko:

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 20 lis, 2005 18:33

Przezdzieblo napisał(a):Chodzi o ostatnią misję?

W solucji z CDA podano, że Scud w sektorze Eb53. Misje przechodziłem dawno, zatem biorę na wiarę. W każdym razie szukaj u południowego podnóża góry.

Rakietowego łobuza można zajść od północy, schodząc po zboczu. Uwaga na specnazistów (jacyś się tam zawsze kręcą). Nawet bez pomocy czołgów i śmigłowców można znaleźć tam dogodną pozycję do strzału (i schronienie przed odwetem Sztucznej Inteligencji, bezbłędnie namierzającej nieosłoniętego strzelca z LAWem) a potem powoli i ostrożnie wycofać się.

Em.. Przez... Mówisz o przedostatniej misji ;)
Obrazek

Przezdzieblo

Chorąży

Chorąży

PostN 20 lis, 2005 18:43

O ostatniej gdzie mamy do czynienia ze zorganizowanym przeciwnikiem. W ostatniej-ostatniej to już tylko jakieś luźne niedobitki, zdemoralizowane i spanikowane wojsko :P

Co do porwania Guby to ja wybrałem (w sumie nie tyle wybrałem - co na swój użytek wynalazłem ;)) wariant ze śmigłowcem. Próby zorganizowania zasadzki z lądu kończyły się wpakowaniem na wspomnianych maruderów (parę czołgów w okolicach jednej z baz w środku lądu; bodaj T-80 + piechota w zrujnowanej nadbrzeżnej wiosce), czyli niemiło.
Ale pomysł ze staranowaniem UAZa ciekawy, jeżeli kiedyś postanowię odkurzyć singla, spróbuję.

P.S. Jerry, hm, a propos tego liczenia - co ze "Status quo"? :twisted:
Ostatnio edytowano N 20 lis, 2005 18:57 przez Przezdzieblo, łącznie edytowano 1 raz

maciekmaj

Cywil

Cywil

PostN 20 lis, 2005 18:46

Wielkie dzieki chlopaki wasze porady sie przydaly znalazlem go
Jeszcze raz dzieki

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 20 lis, 2005 18:49

Przezdzieblo napisał(a):(...)

P.S. Jerry, hm, a propos tego liczeni - co ze "Status quo"? :twisted:

¦miesz nazywac to misją ?? :twisted: :lol:
Obrazek

zygomir

Kapral

Kapral

PostCz 24 lis, 2005 15:51

A weźcie, tyle czasu się męczyłem z tą misją, że coś. To byla chyba jedyna (oprócz ucieczki z Everonu) misja, która mnie zatrzymała na dłużej
Forever Punk!

mossin

Major

Major

PostWt 06 gru, 2005 20:14

Znaczy sie nie przeszedłeś :razz: Jestem tylko ciekaw jak to jest, że cie T-80siątki nie dorwały??
..|..

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: znaleźć Generała Gubę

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: znaleźć Generała Gubę

PostPn 09 wrz, 2024 03:25

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint