Teraz jest Cz 19 cze, 2025 21:47

Szukam starej gry

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

mossin

Major

Major

Szukam starej gry

PostPt 12 lis, 2004 23:01

Yo witam. TAk jak w temacie. Ta gra to legion. Jest jeszcze z amigi. Takie jedno z pierwszych połÂączeń RTSa i RPGa. Zdobywało się wioski, walczyło z oponentami komputerowymi. W legionie było maksymalnie 10 postaci, przy czym można je było samodzielnie ekwipować. Szukałem wszędzie. NAPRAWDE!! eżeli jÂą macie to wyĹ“lijcie mi na maila, a jeżeli macie linka to podajcie. BłAGAM TOWARZYSZE RPDACY
..|..

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostN 14 lis, 2004 12:14

Tej gry na PC nie znajdziesz, bo po prostu się nie ukazała. Jedyne wyjście to instalacja emulatora Amigi (polecam WinUAE) i granie za jego pośrednictwem. Musisz tylko pościągać sobie Kickstart (albo 1.3 albo 2.0, nie pamiętam) oraz samą grę, a potem je uruchomić. Nie jest to takie trudne, miałem gdzieś instrukcję jak ją odpalić, ale chyba poszła w niebyt podczas porządków...poza tym jeżeli chcesz pograć w Legion to potrzebujesz oryginalnej instrukcji gry (będzie pytanie o kod, a cracka do niej raczej nie ma). W razie problemów - pisz (tylko nie pytaj skąd ściągnąć to albo tamto, bo to zadania trywialne - znalazłęm wszystko w ciągu 10 minut, więc nie pisz że nie ma nigdzie :] ).

Wojtek

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 12:16

Emulatory nieu są legalne więc tak jak w przypadku mówienia o piratach temat powinien ( a raczej post ) skasowany;) miłej niedzieli:D

SiD

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 13:37

Nie są legalne? Jak to nie? Są i to jak najbardziej! Co do wersji gier na emulatory to co innego.

mossin

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 19:32

Legina mam na dyskietkach jeszcze z amigi(tak jakby rozkodawanego :grin: jak by co to ja tego nie na pisałem!!!!!! :twisted: )

A mugłbyś żucuc linkiem do emulatora bo na modemiku nie mam za bardzo czasu szukać :???:
..|..

SiD

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 23:22

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostPn 15 lis, 2004 00:56

Niech będzie, zresztą co mi szkodzi - link do ściągnięcia WinUAE 0.9.9.1

Oficjalna strona WinUAE - http://www.winuae.net

mossin

Major

Major

PostPn 15 lis, 2004 11:37

Dzięki mistrzu
..|..

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostPt 26 lis, 2004 22:10

Ja szukam gry Fighter Squadron: Screaming Deamons Over Europe , to byla gra na sieci, tylko ze jakis ***** ****** "przypadkowo" zlamal mi plyte a pech chcial ze nigdzxie tej gry nie maja, nawet dem w necie nie ma

Rainbow

PostSo 27 lis, 2004 00:20

Wiecie co, ździwicie sie ale dzisiaj miałem dziwną przygodę, nawet w stosunku co wlasnie do tej gry legion. Kupilem (żadkość) jakis pakiet 3 play'ów (gazeta) w jednym. Jakies stare numery jak cholera sprzed kilu miechow. Tam od cholery plyt, przegladalem sobie te gazetki z tamtych miechow i niezwrocilem uwagi na to ale gdzies przed oczyma mi mignelo cos w dziale premiery czy zapowiedzi Legion i screen jeden byl, zdaje sie ze na PC'ta. Gazetki zostawilem u kolegi wiec jutro u niego bede to jeszcze raz to przejrze i zobacze czy to ta gra i co o niej wiadomo. Byli tam jacys zolnierze z mieczami czy z dzidami, z jaka białą bronią i widok z gory na nich, grafa jak z gier z serii total war (shogun,medieval).

mossin

Major

Major

PostN 28 lis, 2004 19:48

Dokładnie to towarzyszu Corąży. Jeżeli będziesz wiedział coś więcej to daj znać.
..|..

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostPn 29 lis, 2004 00:52

Legion firmy GOBI Software na PC? Nie sądzę, pewnie jakaś nowa gra po tym samym tytułem...poza tym ta gra to fantasy RPG, a Total War i Shogun - strategie.

mossin

Major

Major

PostPn 29 lis, 2004 11:51

Może jednak. Różnje rzeczy już widziałem. Może to jest właśnie to?
..|..

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szukam starej gry

PostWt 30 lip, 2024 22:10

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szukam starej gry

PostPt 06 wrz, 2024 04:02

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Następna strona

Powrót do Off-topic