Teraz jest N 22 cze, 2025 21:58

Star Wars w OFP?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostPn 06 wrz, 2004 19:35

Ludzie nie róbcie zamieszania i zamętu w świecie OFP. Fajnieby było pograć pojazdami i jednostkami ze Star Warsów ale cóż z tego skoro to byłoby troszke lipne :/ Co z tego żę Jedi bedzie skoro nie możnaby wysoko skakać, chodzić po ścianach, jakieś inne szmery bajery. Nie róbmy z OFP Quakea, Dooma, SW ani niczego innego. Przecież też możemy sie umówić na partyjke w Jedi Academy, Quake, Domma albo czego innego. Lubie Gwiezdne Wojny ale nie bardzo widzi mi się to w OFP :???:
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Met@l

Chorąży

Chorąży

PostPn 06 wrz, 2004 20:55

Mrocz napisał(a):heh.... Przecież napisałem, że część z Tych addonów już jest ( X-wing itd )

Coś mi się wydaje że Met@l napisał(a):a x-wing jest więc
odjazd

Panie Mroczny, czytaj pan ze zrozumieniem 8)
życie jest piękne dopóki nie umrzesz

Szkoła jest jak Media Markt - powinni tego zabronić

Jon

Generał

Generał

PostWt 07 wrz, 2004 13:02

B@rt, wysoki skok da się zrobić 8) Było coś takiego w jednym z addonów... eee, czegoś... mecha? Robota? w modzie Battle Over Hokkaido... toto skakało wysoko... BARDZO wysoko... :twisted: Dało się robić odskoki na boki, etc... sądzę, że kilka odpowiednich animacji, te skrypty i... :twisted:

Star Wars w OFP... To mogłoby być niezłe, i jest całkiem prawdopodobne :-)

Osobiście bardziej wole klimaty HALO, i oczywiście czekam na HALO MOD.

PS: Kiedy wyjdzie Army Man? :twisted: :???: 8)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostWt 07 wrz, 2004 22:52

Jonez... A masz oryginała Halo???? :] To jest dopiero Gierca...
PS. Ja twierdze także, że Star Wars mozna zrobić... Nawet bez Jedi jak tak bardzo go trufdno zrobić :P Do tego klimatu wystarczą Szturmowcy i Rebeliancie + Ich pojazdy :] Oraz jakieś nowe Wyspy reprezentujące różne Planety z tego świata... :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Marshal

Major

Major

PostPt 17 wrz, 2004 09:35

IMO to Star Wars jest bardziej normalne niż LEGO, czy army man.....
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 17 wrz, 2004 14:48

Veto! Army man nie jest zły! :lol: LEGO to syf... w sumie sam nie wiem komu potrzebny, ale na Army Mana czekam z niecierpliwościa 8)

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Watchdog

PostWt 28 wrz, 2004 12:25

A ja mam takie male pytanko:
Jaki skrypt mają bronie "Borstel Laser Rifle" i "Borstel Ion Rifle" ,które trzymają stormtroopersi w "ImperialTroopers addon" ,bo sie zaczołem bawić ,i mi sie troche głópio grało gdy ja z Laserem a Rebeliant z AK47cz.

Chodzi mi o to : this ADDWeapon " ... " ;

O i chetnie bym przyjoł linki do "X-Skrzydła" i " Twin Ion Engine -Przechwytywacza" addonów
(czyt: X-Wing i TIE Interceptor :P )

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 28 wrz, 2004 13:00

W4tcHD()G napisał(a):A ja mam takie male pytanko:
Jaki skrypt mają bronie "Borstel Laser Rifle" i "Borstel Ion Rifle" ,które trzymają stormtroopersi w "ImperialTroopers addon" ,bo sie zaczołem bawić ,i mi sie troche głópio grało gdy ja z Laserem a Rebeliant z AK47cz.

Chodzi mi o to : this ADDWeapon " ... " ;

O i chetnie bym przyjoł linki do "X-Skrzydła" i " Twin Ion Engine -Przechwytywacza" addonów
(czyt: X-Wing i TIE Interceptor :P )

Wpisz w inicjacji

Kod: Zaznacz cały
hint ((weapons this) select 0)

...to się dowiesz.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostWt 28 wrz, 2004 20:11

Hmmmm.... W sumie mam ciekawy pomysł... Pewnie większość z was słyszała o modzie Wahadłowca, który w ofp mógł latac po orbicie... :] Może oprócz bitew na lądzie dalo by się zrobić piękne bitwy kosmiczne.... Albo mod gdzie mógłbyś pilotować i dowodzić pojedyńczo jednostakmi z Homeworld'a ( bądź Homeworld'a 2) W sumie byłoby dobre. 6 Graczy steruje 6 wieżyczkami Krążownika, 1 pilotuje i jeden dowodzi... Oprócz tego ma wewnątrz komore z 25 myśliwcami... ( z niego moga startować ) Z Imperialnym Niszczycielem tak samo... To by wprowadziło oryginalnośc do naszego swiatka OFP :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

mossin

Major

Major

PostWt 28 wrz, 2004 20:42

dka zainteresowanych army menem, bo cyba byli tacy :lol:
LOOKN¡Æ NA STRONKÊ MODU!!!
jak newsa to pisłało że premiera na dniach :???: a dałem go jakiś miesiąc temu :neutral:
..|..

Jon

Generał

Generał

PostWt 28 wrz, 2004 21:58

Flamethrower to nic nowego...

~ Ronald Reagan

Black Dragon

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 13 lis, 2004 17:22

Met@l napisał(a):
Mrocz napisał(a):heh.... Przecież napisałem, że część z Tych addonów już jest ( X-wing itd )

Coś mi się wydaje że Met@l napisał(a):a x-wing jest więc
odjazd

Panie Mroczny, czytaj pan ze zrozumieniem 8)

ejo ejo wypraszam sobie to moj nick Mroczny na innych forach i wogule w internecie a jak ktos sie poddemnie podszywa to nie moja wina :x :x
MARILYN MANSON

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostN 14 lis, 2004 22:53

Nie... To jest mój nick 8) :] Więc sobie też wyopraszam :] Mam go już od... Czekaj niech policze :P 8 Lat... :] Nie tylko na forach, serwerach, Gadu-Gadu, w szkole, wśród przyjaciół... :] Zawdzięczam to mojemu nazwisku :] :D A ty jak widze jestes Black dragon :P

Co do Addonów Star-Wars, top moze i jest pełno różnych poojazdów, ale ich wykonanie pozostawia wiele do życzenia :P Po za tym zrobienie jakiego kolwiek starfightera z SW byłby mały kłopot... :P Jak każdy fan Trylogii wie one są pionoweo startu :P A głupio by wyglądał startujący jak Samolot TIE FIGHTER :]

PS2. Z Walkerami tez byłby kłopot wiecie jak poruszają się Mechy zrobione do OFP... :P :D
Albert Einstain

Ingram

Major

Major

PostPn 15 lis, 2004 10:17

Z jedną rzeczą się nie zgadzam z wać Panem Mroczem.
Ekipa SciFi wydała kiedyś pack imperialnych myśliwców. TIE Fighter, TIE Interceptor i TIE Bomber, które byly pionowego startu i dalej podejmowały lot jak samolot.
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 18 lis, 2004 23:42

Hmmm... Serio???? Ja słyszałem, że pionowy start jest nie możliwy w OFP ( dla samolotów oczywista ) :] Ale może zostały wydane, chętnie bym je zobaczył wtedy :P A może dało by się w końcu Hariera wykonać :D W pełni działającego :P

PS. Ingram naedakl tego GMI Camera Tool znaleść nie moge :/
Albert Einstain
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint