Teraz jest Cz 19 cze, 2025 23:30

Pytanie na temat transferu neostrady 128

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

sjojok

Major

Major

PostPn 15 lis, 2004 19:40

Chciałbym zmnienić sobie internet na szybszy mam neta na sieci osiedlowej której dostawcą jest Firma czasami są dni kiedy transfer spada poniżej 2 kilobajtów na sekunde to wina tych piratów któży ściągają dzień i noc filmy
no to przejde do żeczy neostada 128 jest wyrażona w kilobajtach czy kilobitach
jeśli kilobajtach to naprawde jest szybki internet i taki mi wystarczy
a jak w kilobitach to 128 kilobitów jest równe 16 kilobajtom = cienizna
sprzeczam się z bratem on mówi że w kilobitach gdyby miał racje to ta neostrada to zwyczajne badziewo było
dzwoniłem na infolinie i mi powiedzieli że w kilobitach
ale nie jestem tego pewien

Wysłany Pon 15.11.04, 19:44:

zapomniałem dodać mój net gdy są normalne dni osiąga prędkość 100 kilobajtów na sekunde jak już mówiłem przez ściąganie wielu osób z mojego ośedla gwałtownie spada chciałbym mieć przynajmniej 100 kilobajtów stałej prędkości tego oczekuje od neostrady
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 15 lis, 2004 19:47

kilobity, nie łudź się ;) 16 KB/sek. (kilobajtów na sekundę) w sprzyjających okolicznościach, of course ;)
Obrazek

Rots

Kapral

Kapral

PostPn 15 lis, 2004 19:50

No niestety. żeby miec 128 kB/s trzeba wykupić neostradę 1024 a to już niemały wydatek. :/

sjojok

Major

Major

PostPn 15 lis, 2004 19:58

to czyli moje 100 kilobajtów o wiele jest lepsze od neostrady i tańsze ja płace 40 zł za neta ale mówie że bywają dni kiedy spada do 2 kb występują kilka razy na miesiąc ale przeżyje
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 15 lis, 2004 20:09

zgadza się, dziękuj losowi, ze masz taką możliwość :]
Obrazek

Black Dragon

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 15 lis, 2004 20:36

ja mam za 25 zl i mm chyba 300 cos kilobajtow
a neostrada to syf
MARILYN MANSON

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 15 lis, 2004 20:53

"Każdy lubi to, co musi" - mieszkam w środku Trójmiasta a poza neo i chello nie mam alternatywy a a osiedlówke nie mam co marzyć z okolica pełna starych dziadków...
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 15 lis, 2004 21:00

Jerry napisał(a):"Każdy lubi to, co musi" - mieszkam w środku Trójmiasta a poza neo i chello nie mam alternatywy a a osiedlówke nie mam co marzyć z okolica pełna starych dziadków...

A kablówka jako provider? Może i wychodzi drożej niż gdy się dzieli łacze z kilkoma osobami, ale zalety są niezaprzeczalne. Ja bulę 99 zł miesięcznie za 650 kbp/s, ale mam dodatkowo 100 MB do podziału między pocztę i konto WWW oraz gwarancję, że nie "zatruje" mi życia jakiś miłośnik p2p .

BTW Jakoś nie spotkałem się z podwaniem przepustowości w bajtach :? Zazwyczaj podaje się w bitach na sekundę.

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostWt 16 lis, 2004 00:01

Neostrada jest Syfem?? chyba żartujecie. od ponad roku mam neo 786 (tak wiem teraz już nie ma takiej opcji) i np. filmy po 700 mb w emulku ściągają mi sie w 7-10h. A strony netowe otwierają się zajebiście szybko (nawet te z interii) Więc sorry, ale neo to nie syf

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 16 lis, 2004 00:17

alderous napisał(a):
Jerry napisał(a):"Każdy lubi to, co musi" - mieszkam w środku Trójmiasta a poza neo i chello nie mam alternatywy a a osiedlówke nie mam co marzyć z okolica pełna starych dziadków...

A kablówka jako provider? Może i wychodzi drożej niż gdy się dzieli łacze z kilkoma osobami, ale zalety są niezaprzeczalne. Ja bulę 99 zł miesięcznie za 650 kbp/s, ale mam dodatkowo 100 MB do podziału między pocztę i konto WWW oraz gwarancję, że nie "zatruje" mi życia jakiś miłośnik p2p .

BTW Jakoś nie spotkałem się z podwaniem przepustowości w bajtach :? Zazwyczaj podaje się w bitach na sekundę.

Kablówka ?? Taaa.... CHELLO :-x only... :cry:
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 16 lis, 2004 00:42

Jerry napisał(a):Kablówka ?? Taaa.... CHELLO :-x only... :cry:

A Trójmiasto to nie jest przypadkiem rejon działań Multimedii?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Pytanie na temat transferu neostrady 128

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 04:06

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 03 gru, 2024 21:35

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Następna strona

Powrót do Off-topic