Teraz jest Pn 23 cze, 2025 15:39

Plaża Omaha nadchodzi

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Berna

PostWt 16 lis, 2004 20:58

eagle nie przejmuj sie rób dalej swoje, mozna zrobić Omaha klimatyczne, z mniejsza iloscią wojski
:wink:

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 17 lis, 2004 23:03

Częśc postów zostałą wydzielona tutaj :-)

eagle_1

Kapral

Kapral

PostCz 18 lis, 2004 11:02

Zmany, jakie nastąpią najprawdopodobniej w wersji 1.1:

- Całkowicie inne jednostki (użycie D-Day US Army Pack pod Inv44_
- Zmniejszenie liczby jednostek o połowę (amerykańskich oczywiście ;) )
- Bunkry będą tylko elementem krajobrazu (nie będą w nich żadne jednostki), ponieważ według mnie strasznie wnerwiającą metodą jest wchodzenie do każdego bbunkra i zabijanie po kolei wszystkich Niemców.
- Usunięcie jednostek z US Army & German Army Pack, w zamian więcej MG42.
- Pojawią się także niewielkie oddziały niemieckie patrolujące plażę...

Lista zmian duża, jak widać... jeszcze nie wiem ile potrwa robienie wersji 1.1 :lol:

Wysłany Czw 18.11.04, 11:03:

- Bunkry będą tylko elementem krajobrazu (nie będą w nich żadne jednostki), ponieważ według mnie strasznie wnerwiającą metodą jest wchodzenie do każdego bbunkra i zabijanie po kolei wszystkich Niemców.

Lista zmian duża, jak widać... jeszcze nie wiem ile potrwa robienie wersji 1.1 :lol:

Wysłany Czw 18.11.04, 11:03:

Papa Bear, tu Eagle_1. Rodzaj tematu został wybrany, a opcja Szukaj włączona. Prztgodowuję się do dyskusji. Odbiór.
Papa Bear do Eagle_1. Rozpoczynaj akcję. Tylko pamiętaj, aby nie off-topicować. Bez odbioru :]

Jon

Generał

Generał

PostCz 18 lis, 2004 15:12

Eagle One napisał(a):- Bunkry będą tylko elementem krajobrazu (nie będą w nich żadne jednostki), ponieważ według mnie strasznie wnerwiającą metodą jest wchodzenie do każdego bbunkra i zabijanie po kolei wszystkich Niemców

A jak myślisz, jak wyglądało to naprawdę? Omg, ma być realistycznie, czy łatwo, się zdecyduj? :???:

Ten sam co cytat wyżej napisał(a):- Pojawią się także niewielkie oddziały niemieckie patrolujące plażę...
:/ A nie powinny patrolować terenów za bunkrami? :???:

:???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

eagle_1

Kapral

Kapral

PostCz 18 lis, 2004 21:26

pomyłka, byłem po kacu, oddziały mają patrolować teren ZA BUNKRAMI, wielka pomyłka, BTW czemu mój post jest skopiowany 3 razy :neutral:
Papa Bear, tu Eagle_1. Rodzaj tematu został wybrany, a opcja Szukaj włączona. Prztgodowuję się do dyskusji. Odbiór.
Papa Bear do Eagle_1. Rozpoczynaj akcję. Tylko pamiętaj, aby nie off-topicować. Bez odbioru :]

Przemo_212

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 22:06

tO RÓB T¡ WERSJE 1.1 RÓB, 12 lat i po kacu?szybko zaczynasz :]
Obrazek

eagle_1

Kapral

Kapral

PostPt 19 lis, 2004 11:03

Teraz wcale nie jest mi tak łatwo misję robić. Za tydzień próby testów kompetencji i wogóle... może po teście będę miał więcej czasu aby robić wersję 1.1. Cholera, znowu ten kac!!!! Ale na szczęście mam Apap!

APAP, I PO BÓLU!

Volt

Major

Major

PostWt 23 lis, 2004 20:34

Berna ma racje , da sie zrobic z mniejsza iloscia wojsk , przyklady chodzby jeden: w moh'u naliczyłem się ze 20 ludzi i było extra
Obrazek

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostŚr 24 lis, 2004 00:48

albo uzyc odpowiednich skryptów na usuwanie i tworzenie nowych jednostek choć wtedy to sie dopiero moh zrobi

eagle_1

Kapral

Kapral

PostSo 18 gru, 2004 19:06

Przez bite 3 tygodnie nie robiłem nic z Plażą Omaha :grin: Powód? Komp mi się popsuł, ale na szczęście nie działo się nic strasznego i mam wszystkie dane na twardzielu. Informuję, że pracę znów ruszyły.

HAV

PostSo 18 gru, 2004 22:18

Albo będziecie rozmawiać na temat, albo temat zamykam :]
A póki co to posprzątano.

eagle_1

Kapral

Kapral

PostŚr 22 gru, 2004 12:12

Informuję, że prace nad misją są bardzo zaawansowane. Zrezygnowałem z żołnierzy patrolującymi teren za bunkrami, gdyż dzięki zmniejszeniu liczby jednostek i poprawieniu pary wnerwiających bugów misja stała się o wiele bardziej wymagająca (ostrzał z MG42 i bunkrów niepokojąco wzrósł), że po co martwić się jakimś oddziałem w ogóle nie patrzącym na to co się dzieje. Zrezygnowałem także z usunięcia ludzi z bunkrów. One po prostu źle "stały". Teraz już żołnierze w bunkrach zachowują się o wiele lepiej. Widać, że bronią swojego terytorium. Mam zamiar także dodać nową muzykę (gdzie to Medal of Honor się podziało...) oraz intro i outro. Jest dobrze...

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Plaża Omaha nadchodzi

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 12:50

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint