Panie i Panowie. Użytkownicy forum. Silent War potzrebuje Waszej pomcy. Addonmakerzy, mapmakerzy, textureartists mogą sie zgłaszać do Smookiego smookie2@wp.pl
Jednak nawet zwykły użytkownik może pomóc Wystarczy wypowiedzieć się w tym temacie
Uuu....aż tak z wami źle Niedobrze, niedobrze.....
Poza tym śmieszy mnie wasz nowy webmaster OFPMAN...
Mało, że pracuje u mnie, mało, że zgłosił się do pisania artów na center.pl to jeszcze sie do was przyplątał.
Spytam poważnie - jaki jest cel publikacji "takich" screenów? Jak sądzisz czy na jakimś zachodnim serwisie napiszą o tym news'a i w jakim świetle przedstawi on SW mod?
Zainteresowanie polskimi modami (nie ważne czy jest to SW bez przyszłości, czy cudna Marchewka) jest praktycznie zerowe. jaką opinię? Opinię już wyrobili i to nie SW, ale całemu polish community pewni osobnicy dla których ciosy poniżej pasa to normalność. Do tego już się przyzwyczaiłem. Teraz pora zmienić przyzwyczajenia. Gdybym podchodził śmiertelnie poważnie do tego co się tu dzieje to co najmniej dwa zawały gwarantowane. Zachowuję pewien dystans i umiar. Czerpię przyjemność i radość z tego co robię (skoro nie mogę mieć kasy, to chcę mieć chociaż to).
Cóż poradze na to, że woda za zimna żeby nurkować, a śniegu za mało na narty. Musze znaleźć inne zajęcie, które dostarczy rozrywki...
Hmm...może i zainteresowanie to wzbudzi, ale nie wiem czy takie na jakie liczysz. Spodziewam się, że większość nie doceni twojego poczucia humoru i potraktuje to jako kolejny przejaw lekceważenia ze strony SW. Z drugiej strony jeśli rzeczywiście nie zależy ci na opinii jaką zyskuje SW, bo "Opinię już wyrobili i to nie SW, ale całemu polish community pewni osobnicy dla których ciosy poniżej pasa to normalność", to faktycznie nie ma to większego znaczenia. W każdym razie te screeny nie pozwalają na jakąkolwiek ocene efektów pracy i jeśli ktoś z zagranicy to zauważy to raczej komentarze nie będą "ciepłe".
W każdym razie na pewno dostarczyłeś doskonały temat do kolejnych nieprzyjemnych spekulacji i pomówień pod adresem SW, bo chyba aplauzu po takim news'ie trudno oczekiwać?