Teraz jest Śr 18 cze, 2025 22:26

WWII Online

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Jack

Spammer

Spammer

PostWt 23 lis, 2004 16:03

Gral ktos w to? tu jest link

www.playnet.com/bv/wwiiol/launch.jsp

Wysłany 23 Lis 2004, 16:07:

sorki za zalozenie 2 tematow cos mi sie zrabalo
JACK!

Jon

Generał

Generał

PostWt 23 lis, 2004 16:12

To skasuj jeden, co za problem? :|
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

sjojok

Major

Major

PostWt 23 lis, 2004 16:17

jak w to się gra ??
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 23 lis, 2004 16:36

A ktoś ma 40 zł miesięcznie na granie w to? :/

Jack

Spammer

Spammer

PostWt 23 lis, 2004 17:19

no wlasnie nie wiem po tam po angielsku pisze a ja nie umiem:P ale w singla chyba da sie grac? nie wiem wlasnie zasysam pelna wersje jak pobiore to sie podziele uwagami
JACK!

pops

Spammer

Spammer

PostWt 23 lis, 2004 17:24

:shock: Jack :!: To ty? :D
Gdzie sie podzial ten wkurzajacy z przerostem wlasnego ego Jack?
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostWt 23 lis, 2004 17:29

Pops, a w pałę za takie teksty byś nie chciał? ¦ciągnęłem, pograłem 3 min, wyłączyłem. Słabe. Strasznie. Aczkolwiek do bojów MP, z NAPRAWDĂŠ ogromną ilością ludzi... mogłoby być ciekawie. Tylko, kto ma 40 zł by móc grać? :/

PS: Jack, singla tam nie ma. Chyba słówko Online w nazwie do czegoś zobowiązuje?

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Jack

Spammer

Spammer

PostWt 23 lis, 2004 17:31

Juz pobrales jaki masz transfer? a co do popsa jakie ego <CIACH!> ja co do forum dalej nie zmienilem zdania! i dalej bede krytykowal niejakiego moderatorka Kube....

{Kuba}Taaak...? A chcesz może na własnej skórze poznać pojęcie "podpaść moderatorowi"? :twisted:
JACK!

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 23 lis, 2004 17:42

lecz sie klopsie

Chciałbym aby to zdanie startowało w konkursie "Tekst tygodnia" :D
A ja tam wole moje Steel Panthers World At War :D
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Jack

Spammer

Spammer

PostWt 23 lis, 2004 19:48

Jonez ale chyba jest tam jakis trening albo co? bo zanim zaczne grac w online musze potrenowac! zamierzam wymiatac w te gre!!!
JACK!

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 23 lis, 2004 20:00

Jack prosze przestać zakańczać swoje posty kilkunastoma wykrzyknikami, oznacza to krzyk... Ponadto prosze pisać imiona z dużej litery ;-)
Ostatnio edytowano Śr 24 lis, 2004 00:34 przez Kuba, łącznie edytowano 1 raz

Jon

Generał

Generał

PostWt 23 lis, 2004 20:03

Można sobie wypróbować wszystkie pojazdy i wszystko Offline... zamotane to dla mnie :P I takie niezbyt User Friendly, hmph... :???:

~ Ronald Reagan

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: WWII Online

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 04:28

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Następna strona

Powrót do Off-topic