Dyskusja na temat tego DM jest już na oficjalnym forum, ale nie widzę powodu żeby nie zacząć jej równiż tutaj

.
Misja zyskała już grono zwolenników i zagorzałych przeciwników, a ja nie zaliczę siebie ani do jednych, ani do drugich
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
. Uważam, że sam pomysł jest niezły tzn. pomysł na deatchmatch w którym ma się duży wybór pojazdów, ale nie z takim sprzętem i na takiej mapie. Gdyby rzeźba terenu była bardziej urozmaicona, to nie ginęło by się chwilę po respawnie. Poza tym barkuje mi sprzętu, który można by obsługiwać swobodnie w jedną osobę (do takich zaliczam np. OH-58). O ile niektóre śmigłowce do takich można zaliczyć, to z pojazdami jest ciężko (jest chyba T-80 i M1A1 na jedną osobę), ale możnaby zrobić jakieś bezwieżowe pojazdy . Obecnie w chwili stworzenia jakiegoś czołgu/BWP/ SPAA gracz zajmuje stanowisko strzelca i ma kilkadziesiąt sekund rozwalania zanim nie upoluje go jakiś inny gracz, który z łatwością zniszczy taki nieruchomy cel, gdyby można było się przemieszczać i strzelać zabawa byłaby lepsza.
Poza tym brakuje mi jeszcze jakiegoś celu poza eksterminacją pozostałych graczy, choć właściwie sam nie wiem jakiego