Chciałbym polecić tą grę wszystkim maniakom wojny wietnamskiej. Gracz wciela się w żołnierza Marines.... nie będę dużo opowiadał Powiem że nie ma w niej działania w pojedynkę i nie jest to żaden symulator Rambo - jest napewno lepsza od Vietcongu.... ¦wietna grafika, świetne efekty, świetna grywalność, świetny klimat - tyle powiem o tej grze !
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Na necie widziałem jak narazie tylko demko MP, a ze względu na rozmiary postanowiłem je sobie odpuścić. No i do tego taki jakiś nijaki screen. To przesądziło - więc czekam na FULL'a... [A on, z tego co mi wiadomo, jeszcze nie wyszedł...]
Odwzorowani, a nie odwzorcowani A screeny - tak jak te, które widziałem, do gry raczej nie zachęcają - jednak chętnie pogram.
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee, q**a do c***a wafla, NIEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEE!! Oczywiście za stara wersja pixel shadera na karcie
MINIMUM CONFIGURATION DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support Microsoft® Windows® 98/Me/2000/XP operating system 1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent 256 MB RAM 3 GB of uncompressed hard disk space for game files DirectX® 9.0c (included) DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones 4X CD-ROM drive Microsoft®-compatible mouse, keyboard Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play
RECOMMENDED Microsoft® Windows® XP ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent 2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor 512 MB RAM or more 24X or faster CD-ROM drive For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum.
The following 32MB or greater 3D accelerators are not fully supported and do not work properly with the game:
-Nvidia MX series These older cards yield a frame rate that is often below 10 frames per second even at the lowest video settings. It has no support for pixel shaders. -Nvidia Quadro series -Matrox Parhelia cards: Video Logic PowerVR Neon 250 -S3 Savage 2000 cards: Diamond Viper II -S3 Savage 4 cards: Diamond Stealth III S540 Diamond Stealth III S540 Extreme -SiS Sabre cards
The following sound card isn't supported: -Ensoniq SoundScape PNP
The following sound cards have known problems: -Diamond Monster Sound MX 400 Requires turning off "DirectSound Acceleration" in the driver. See the detailed explanation under "Troubleshooting." -Creative Labs Audigy Currently hardware acceleration for this card does not work correctly.
Ale gra jest świetna... BTW tak naprawdę to "to" poczuje się dopiero w 4 misji po misji w nocy
Qrde gdybym tylko miał hajs....nie kupie tej gry bo nie mam za co A mój sprzęt mieści się nawet w tych rekomendowanych wymaganiach...A tak w ogóle to porównując grafike to w Vietcongu jest lepsza (chyba)
Ja tam wole Battlefield Vietnam® jesli chodzi o dzialanie w druzynie to krzykniesz follow me i zawsze ktos poleci ogolem spox gra mozna plywac wsiadac do all pojazdow itd ale jak widze na serwerach te chamskie campy z RPG-7 to szlag mnie trafia