Ja pierdykam, Wy to macie powody do rozpaczy. Jeszcze nie dawno każdy miał zwykłego Flash'a i się jarał, że może sobie pograć na poziomie. I nie przeszkadzała ludziom zbytnio nienajlepsza grafa, zielona tekstura imitująca trawę i takie tam - wszysko to spadało na dalszy plan, liczyła się głównie rozgrywka. Nagle parę zapaleńców zabrało się za innowacje łamiąc kolejne bariery silnikowe OFP, co się nawet Bohemii nie śniło na owe czasy. To było do przewidzenia, że potrzebny będzie porządny kombajn, żeby to pociągnąć. Więc nie dziwcie się, że blaszak wam nie domaga, przy włączonych efektach od Keg'a. Ot chłopak się postarał i uczynił z OFP grę bardziej współczesną pod względem graficznym, mogącą nadal konkurować z innymi produkcjami, a co za tym idzie potrzebująca mocnego sprzętu. Owszem Flash nie dorówna grafie FarCry'a czy UT 2004, ale takie jest życie. Jak to mówią: Life is brutal i full of zasadzkas i czasami kopas w dupas

Powinniście być wdzięczni Kegowi za możliwość podkręcenia waszego OFP, to nie jego wina, że ktoś dysponuje słabszym kompem a wybitnie napalił się na nowe bajerki dla Flash'a. Trzeba zejść na ziemię. Czego się spodziewaliście, że słaby GForce 200 da sobie radę z filtrowaniem trilinearnym

(sorry Met@l za to porównanie, nie bierz tego do siebie

). Ja rozumiem, że ktoś się może wpieniać, gdy dysponuje niezłym kombajnem i coś mu nie działa. Ale jak widać Keg poszedł na całość i wydał bajer dla nielicznych. Co prawda patrząc na to z drugiej strony, postęp w technice komputerowej idzie na przód w tępie zastraszającym. Co nie zmienia faktu, że Keg z lekka przegiął w wymaganiach (przypomina mi sie Chrome - jak dotychczas mieliśmy delikatnie mówiąc shit, tak teraz Polacy się wzięli do roboty..... i troszeczkę przegięli

).
P.S. Taka jest moja opinia jak widzę niektóre wypowiedzi. Keg chciał dobrze, a to że ktoś nie dysponuje takim kompem jak to sobie twórca przewidział to już inna sprawa. I proszę mnie tu później nie jechać jak się ktoś urażony poczuje, nie kieruje tego do konkretnych osób. Ale widzę, że trzeba was na ziemię sprowadzić bo jak tak dalej pójdzie to zaczniecie jechać Keg'a, że w ogóle miał czelność wydać coś takiego.