Teraz jest Pn 23 cze, 2025 19:38

Adventure in Norway

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Berna

Adventure in Norway

PostSo 29 sty, 2005 13:38

Ciągle tylko narzekanie że mało misji o 2WW, wiec zrobiłem co nieco :twisted:

Umieszczam tutaj misje której akcja dzieje sie w Norwegii w roku 1942.
Gracz wraz z oddziałem brytyjskich komandosów ma za zadanie zniszczyć U-Bota znajdującego sie w porcie :P

http://bernagrucha.w.interia.pl/Berna-misja.rar

HAV

PostSo 29 sty, 2005 14:43

No widzisz Berna i nawet serek znalazłeś, żeby misję wrzucić :mrgreen::twisted:

Kac

Porucznik

Porucznik

PostSo 29 sty, 2005 15:32

Uwielbiam Interię, 682kb ściągałem przez 30 minut. Normalnie :-x
Ostatnio edytowano So 29 sty, 2005 15:36 przez Kac, łącznie edytowano 1 raz

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 30 sty, 2005 21:57

Berna - Adventure in Norway (0.9 MB)

Mirror z OFP.bmj.pl :-)

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostN 30 sty, 2005 22:26

ohh ile addonów :D niechce mi sie teraz zabardzo tego ściągać (chociaż okarze sie że połowe mój brat ściągnoł :P)
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Kac

Porucznik

Porucznik

PostPt 04 lut, 2005 14:42

Mam wszystkie potrzebne addony, a wyskakuje mi komunikat, że brakuje addonu "lawtest1". CO to jest Lawtest1??

Jon

Generał

Generał

PostPt 04 lut, 2005 14:50

Nie wiadomo, ale to było chyba "dołączone" do EC_EarlyGer - tej starej wersji.

Berna - na drugi raz używaj nowszych wersji ;[
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostPt 04 lut, 2005 14:51

To nie moja wina :spoko:
Jak zwykle jakiś addon sie wpier****

Zrób tak:

Rozpakuj plik "pbo" misji programem -UnPbo
Po rozpakowaniu otwórz plik "sqm" tej misji programem "Notatnik".
Wciśnij F3 i wpisz nazwe tego addonu.
Jeżeli Ci znajdzie to go poprostu usuń.
Potem spakuj misje MakePBO i graj :wink:

Niestety takie komplikacje sa wpisane w zawód missionmakera :(
I nic na to nie można poradzić, osobiście po przetestowaniu przez Jacka
misji sprawdziłem czy nie wtargneły jakieś obce addony.

BTW
Berna - na drugi raz używaj nowszych wersji

Nie wkur*** Ty mnie :!:
Co to ma wspólnego z wersja addonów :?:
G ma wspólnego więc jak nie wiesz to buzia na kłódke i nie obwiniaj mnie o coś co jestn iezależne odemni, poprostu czasem tak bywa, ze jakiś addon sie wkręci do misji. Jak nie wierzysz to zagadaja do Jacka. Wytłumaczy Ci to.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 04 lut, 2005 15:03

Na twoim miejscu bym przeprosił za utrudnienia i usunął ten zbędny wpis oraz podmienił misję na taką która nie generuje komunikatu. Jeśli oczekujesz że ściagającym będzie się chciało rozpakowywać misje i w niej grzebać, to srogo się zawiedziesz.

JaFranek

Major

Major

PostPt 04 lut, 2005 16:33

Też miałem taki problem z misją "Nowy Rok". Wtedy przypadkowo dosedł do misji addon Jane Magazines Sporo czasu musiałem poświęcić aby się dowiedzieć jaka jednostka wykożystywała ten addon. Wkońcu się okazało że były dwie takie same nazwy jednostek w tym jedna wykożystywała Jame Magazines
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Berna

PostPt 04 lut, 2005 17:58

Znalazłem już błedy i usunałem. Poprawionego linka umieszcze wieczorem, bo narazie nie mam czasu.
Wszystkich przepraszam to była moja nie uwaga :oops:

To wszystko przez to że mam dużo addonów i duży burdel w nich.
Jak napisał Alderous, najlepiej sciągać addony te które sa potrzebne do stworzenia danej misji i ja to wdraze w życie :wink:

Link do poprawionej wersji misji, jak możecie to napiszcie czy już chodzi OK :?: (bardzo prosze)

http://www.ofp.bmj.pl/misje/Adventure_in_Norway.rar

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Adventure in Norway

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 16:13

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 12:36

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint