Po ponad dwumiesięcznej przerwie postnowiłem poprawić i dopracować moje tekstury deszczu, czyli Loony Rain textures v1.0. Cóz tu więcej gadać... ściągnij i sprawdź jak działa
No i oto macie przed sobą nową wersję moich tekstur deszczu! Wszystkie błędy zostały zmienione, więc deszcz nie będzie przeszkadzał w graniu
INSTALACJA: 1. Otwórz folder 'newdata' i skopiuj z niego wszystkie cztery pliki 2. Wejdź do folderu tam gdzie masz zainstalowane OFP, otwórz folder z niebem, wejdź do folderu 'newdata' i wklej tam pliki. (np. C:/gry/OFP/@niebo/newdata/) Ewentualnie zgódź się gdy będzie kazął podmienić pliki. 3. Teraz uruchom plik 'install.bat' 4. Ciesz się nowym deszczem
LICENCJA: Tekstury mogą być wykorzystywane w sky packach bez mojej zgody. Nie odpowiadam za jakiekolwiek zniszczenia komputera czy inne tego typu szkody (sfajczenie monitora, spięcie etc.). Czyli używasz go na własne ryzyko.
Loony, a może jakieś screeny zamieść? Z doświadczenia wiem, że wieksze jest zainteresowanie addonem jeśli są fotki R - Kubusiu, to nie zainterseowanie tylko lepsza możliwość nabicia postu :P