Teraz jest N 22 cze, 2025 08:08

mam takie 2 pytytania

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Fidelio

Kapral

Kapral

mam takie 2 pytytania

PostWt 19 lut, 2008 17:46

Pobralem najnowszą wersje GRAA (3.00 albo jakaś wyższa) ale co mnie boli w tym to że nie moge niczego pobrać z jednostek (żołnierzy, cywilów itp.) ponieważ efekt ich twarzy wygląda jak pokaleczona morda że tak brzydko się wyrażę no chyba że mam pobrane coś z facetext. Oczywiscie wiem że ten mod podmienia bisowskie twarze na te od LIamy ale czy istnieje jakaś łatka która by to naprawiła? Bardzo by mi się przydało a opcja "szukaj" nie pomogła :(

Moje drugie pytanie brzmi-pobrałem z gamepark ECP ale podczas instalacji gdzie wybieram plik docelowy nie mam zablokowany przycisk next :( nie rozumiem co może być. Prosze, czy ktoś zlituje się i podal by inne źródło do ECP? Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam serdecznie

Kireta

Porucznik

Porucznik

Re: mam takie 2 pytytania

PostWt 19 lut, 2008 18:38

Moje drugie pytanie brzmi-pobrałem z gamepark ECP ale podczas instalacji gdzie wybieram plik docelowy nie mam zablokowany przycisk next :( nie rozumiem co może być.

Zgaduję, że masz flaszkę platynową albo z kolekcji klasyki. Jeśli tak: Otwierasz katalog z ofp, znajdujesz plik .exe uruchamiający ofp v1.96 (powinien mieć 3.52MB), zmieniasz jego nazwę na FlashpointResistance.exe
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller

Fidelio

Kapral

Kapral

PostWt 19 lut, 2008 20:19

Nie zrozumiałeś mnie. Gdy chcę zainstalowac modyfikację ECP i mam strone gdzie wybieram plik docelowy no to ja wybiram ale nie moge zrobić next!!! nie można tego uruchomić to mi w innym temacie polecili żebym ściągnął z innego źródła ale takowego nie doszukałem uważam że gamepark jest najlepsze bo tam wszystko aktualne.

Kireta

Porucznik

Porucznik

PostWt 19 lut, 2008 21:41

A próbowałeś chociaż zrobić tak jak napisałem? Do zainstalowania ECP musisz wskazać konkretny plik o konkretnej nazwie. Niektóre wydania ofp mają zmienioną nazwę pliku uruchamiającego, więc bez rename'u się nie obejdzie.
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller

Fidelio

Kapral

Kapral

PostŚr 20 lut, 2008 17:46

No zrobiłem i działa :) mod bardzo dobry jednak spodziewałem się czegoś więcej np. animacji a wiesz może jak rozwiazać ten mój pierwszy problem z GRAA?

Clon

Major

Major

PostŚr 20 lut, 2008 23:35

Nie da się i tyle. Głowy Llaumy i (crapowate) głowy BISu walą się po mordzie i tyle, nic na to nie poradzisz. GRAA najlepiej używać do misji, które nie posiadają dodatkowych addonów, ew. nie są to addony jednostek (często z głowami Bisu).

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 14 gru, 2024 00:30

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Powrót do Operation Flashpoint