Witam szukam pomocnikow roboty przy kampani o partyzantach wiecej informacji pod nr gg 6821940 kazdy sie przyda zy missionmaker czy scryptmaker. aha mam prośbe nie piszcie czegos takiego w stylu :
Napisz coś o swoich umiejętnościach w edytorze, jakieś wcześniejsze wydanie misje ? Ja bym chętnie zrobił jakąś kampanie o partyzantach najlepiej w scenerii zimowej... ale nie wiem co umiesz
Marshal napisał(a):Napisz coś o swoich umiejętnościach w edytorze, jakieś wcześniejsze wydanie misje ? Ja bym chętnie zrobił jakąś kampanie o partyzantach najlepiej w scenerii zimowej... ale nie wiem co umiesz
Partyzantka w zimie zazwyczaj ogranicza swoją działalność - są duże kłopoty z zaopatrzeniem i zakwaterowaniem. Nierzadko oddziały są rozwiązywane na okres zimowy.
ja bym osobiście wolał kampanie dziejącą się w Jugosławii
Berna
Wt 28 gru, 2004 11:22
Myśle jednak, ze nie wszystkie kampanie muszą odzwierciedlac w 100% rzeczywistośc, badz być robiona na faktach autentycznych.
Partyzantka w scenerii zimowej, oddała by fajny klimat, a co do zakwaterowania, to myśle ze chodzenie od wioski do wioski i bawienie sie z wrogiem w kotka i myszke bedzie dobrym rozwiązaniem.
Przecież partyzanci nie muszą siedzieć w lesie i w namiotach.
No wiec jakims profesionalista nei jestem ale misjie z briefingiem zrobic umiem i przy tym dzwieki powklejac, rozmowy na skryptach ale mzoe wiecej szyszek na gg o tym ok?
Ostatnio edytowano Wt 28 gru, 2004 12:19 przez BUBI, łącznie edytowano 1 raz
stalin rulez!!!!!!
Berna
Wt 28 gru, 2004 12:06
mogą siedzieć na drzewię Będą liście udawać
Nie da sie niestety w OFP tak zrobić chyba, że wymyślisz jakiś skrypt (w co wątpie )