Ja wole efektywna bron a nie efektowna ... co do "umundurowania" wygladasz jak zolnierz przyszlosci ,jakis tam robocop ,aczkolwiek powodzenia w zbieraniu na ruski mundur ,sam stukam na mega drogi marpat
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
że co?? Ja jestem w III gim i dopiero zaczynam spotkania. A sam sakrament jest dopiero w II klasie Liceum, wiem bo klasa mojego taty miała bierzmowanie dopiero w II klasie, ale skończmy z OT.
chłopcze twój ojciec miał bierzmowanie 30 lat (w przybliżeniu, bo naprawde nie weim ile ma lat) temu a od tego czasu mogło się co nieco zmienić... pozatym za czasów twojego ojca nie było gimnazjum! więc tamtejsza II lic to dzisiejsza III gim.... a bierzmowanie jest napewno w III klasie bo moj brat miał pare michów temu Z jednym się zgodze...
skończmy OT
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
ja chodze do III klasy gimnazjum i mam w tym roku bierzmowanie
to że ma w której klasie ma bierzmowanie zależy od tego czy w wasze miasto ma katedre i czy ma biskupa w mniejszych miastach biskup żadko przyjerzdża więc są w różnych klasach bierzmowania
Z tego co mi wiadomo [czyt. z tego co mi (czyt. człowiekowi wierzącemu inaczej) nagadała katechetka] to bierzmowania [TERAZ, nie wiem jak było kiedyś] można nie brać w III klasie Gim i... zrobić to później...
\Edit:
Człowiek wierzący inaczej = człowiek niewierzący.
Ostatnio edytowano Cz 06 sty, 2005 21:42 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
można później ale o co ci chodzi z tym człowiekiem wierzącym innaczej
o protestantów ci chodzi ?
w wierze czysto chrześcijańskiej czyli rzymsko-katolickiej jest to możliwe
ja mam spotkania od I klasy gim:/ m,uszę być na wsyzstkich mszach piątkach roratach różańcach.....i zbierać podpisy AAAA. a bierzmowanie w czerwcu..3 lata przygotowań..właściwie 4 bo od początku I klasy do końca III......Jakie imię mam wziąć?:Dhelp