a nie sadzisz ze Białej Podlaska to na zly topik trafila ??
jak dotad nie spotkalem na zadnym forum gracza z Rzeszowa chce sie przekonac czy to tylko przypadek czy smutny fakt...tylko ja gram w OFP w Rzeszowie
No ja jestem z Tarnobrzega, czyli jesteśmy z tego samego województwa . I obawiam się że jesteśmy jedynymi osobami z podkarpackiego grającymi w OF ( Bynajmniej oryginalne )
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF
To ja mam pomysł-można by zrobić ankietę "Kto skąd pochodzi", celem tej ankiety byłoby sprawdzenie, w która stronę polski rozprzestrzenił się "wirus" OFP
Myślę ,że niektórzy z Rzeszowa zapewne nie chcą się rejestrować, to że nie ma ich na forum ,to nie znaczy ,że jesteś jedynym graczem w OF'a w Rzeszowie
No nie popadajmy w skrajnosci !! zdaje sobie z tego swietnie sprawe ....... niestety faktem jest ze nikogo innego z Rzeszowa nie spotkalem na forum ani w sieci na MP ale wiem ze nie sprzedano tylko jednej OFP w Rzeszowie !!
No nie popadajmy w skrajnosci zdaje sobie z tego swietnie sprawe ....... niestety faktem jest ze nikogo innego z Rzeszowa nie spotkalem na forum ani w sieci na MP ale wiem ze nie sprzedano tylko jednej OFP w Rzeszowie
Zapewne, ale statystycznie 2.5% graczy ma internet, a 1% gra w sieci...