Teraz jest So 21 cze, 2025 19:05

Horror Pack 3 - wydany!!!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Loony

Pułkownik

Pułkownik

Horror Pack 3 - wydany!!!

PostN 10 wrz, 2006 19:39

Yeah! :D
News napisany, plik na serwer dodany, temat założony.
Teraz wypowiedzmy się na ten temat :)

Plik do zassania: Farmland Horror Pack 3 (2.3 MB)
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostN 10 wrz, 2006 19:45

Czy to aby czasem nie powinno wylądować w Addonach?
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

BOLO

Chorąży

Chorąży

PostN 10 wrz, 2006 21:26

Ogólnie - świetne zombie.
Nareszczie poruszają się jak zombie i zawodzą jak powinny.
To może jakiś coop z ich użyciem?
Nie "dziecią neostrady"!
Nie "gorącym" 13!
Nie pokemonom!
... kurde, to co ja jeszcze tu robię?

NIE BOLO A Bolo!

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 wrz, 2006 21:29

No właśnie, na co czekasz ? :D
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 wrz, 2006 21:49

łe tam:P Ja mam pomysł na misję SP z nimi. Będzie jazda xD
Obrazek

Dreadnought

Kapral

Kapral

PostN 10 wrz, 2006 22:32

Tylko nie właduj mi pięciu patoli umarlaków bo mi nie wejdze (czego oczekujesz od 733mhz'ów :mrgreen:).
Nie propagaduję faszyzmu i mój avatar jest najzwyklejszym avatarem przedstawiającym żołnierzy SS w polu -.-

Nazhir

Spammer

Spammer

PostWt 12 wrz, 2006 12:34

ale że co? może jakiś link do tych newsów...

bo tutaj tylko jest link do jakiegoś pliku i nic więcej -> spam....

more info pliz
:mrgreen:
Obrazek
spammuję, więc jestem

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 wrz, 2006 17:30

Już porządnie przetestowałem :D
No więc pierwsze to genialne wręcz animacje! Swietna sprawa. Szkoda tylko, że chodzą tak bardzo naturalnie do tyłu i na boki - orygnialne animy. Bardzo mi się spodobały animacje szybkeigo piegu psa. Piękna rzecz
Następne to głosy. Zostawie to bez komentarza :P Ciekawe kto nagrywał :D Równie dobre.
Kolejne to tekstury. ładne mordki i ubranka, ale często jest efekt 'pzreskoku' pomiędzy twarzą a np. włosami.
Co ja tu jeszcze? aha Zombiaki przeciwko FFURowi... no cóz... test wypadł tak, że nie wykoanłem misji dołączonej, bo było koło 4-5 fps :|
No i ostatnie już: świetny pomysł ze spawnem jako jednostka.

ps. no i jeszcze zniszczone samochody xD
Obrazek

BORYS

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 19 wrz, 2006 12:45

Ej a wie ktoś jak sie atakuje tymi zombiakami?????

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 19 wrz, 2006 13:14

2.2. Editor Usage
Set up logic as you would with Scott's zombies, then place units from East/Res>Horror Pack 3 on your map.

Q. The zombies don't attack me! =O HELP!!!???
A. Firstly, check that you've set up the game logics properly, if your pretty sure it is right, try disabling any replacement or effects mod (such as FFUR or E.ECP). If this doesn't work, try again using the "Zombies attack player" logic. Failing this, please post on our forums on exactly what is happening (such as, how the zombies are behaving etc.) and how you set up the logics, and we'll see if we can help =).

readme zło
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Horror Pack 3 - wydany!!!

PostPt 13 gru, 2024 08:19

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Horror Pack 3 - wydany!!!

Powrót do Operation Flashpoint