Teraz jest So 21 cze, 2025 17:29

SLX pack wydany...

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Ragnos

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 07 lut, 2007 00:32

Witam forumowiczów :) ostatnio z powrotem zacząłem grac w stare dobre ofp. żeby dodac troche świeżości do gry zainstalowałem tego moda. ogólnie mod jest naprawdę świetny, niestety podczas jakiejkolwiek wymiany ognia wszystko tnie się niemiłosiernie (proc 1800, mhz radek 9200 128, 512 ramu to jednak nienajmłodszy sprzet :D ). Dlatego mam pytanie: który z plików w modzie odpowiada za ten kurz podczas uderzania pocisku o ziemię?
wydaje mi się że przyczyną tego całego slideshow są właśnie te tumany kurzu , dlatego chciałbym usunąc ten plik

drugie pytanie: Czy Wam często podczas gry z tym modem wyłącza się ofp?

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 07 lut, 2007 10:06

Ad.1 Wchodzisz w SLX_gl3_settings.sqf (notatnikiem otwierasz) i zmieniasz wartość
SLX_ShotFX = 1;

na 0
Ad.2 ¦ciągnij najnowszą wersje 1.093 (z wątku na forum BiF, na pierwszej stronie będziesz miał do aktualnej, najnowszej wersji)
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Ragnos

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 07 lut, 2007 20:42

W sumie to zastosowałem się tylko do punktu 2 i po ściągnięciu najnowszej wersji wszystko problemy minęły, wszystko chodzi pięknie i bez mocnego ścinania się, a nie musiałem nawet wyłączac tego kurzu
Wielkie dzięki :D

Komar

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 10 lut, 2007 13:37

Wracajac do wychwalania SLXa to faktycznie fajnie to zrobili ze te pojadzy nie wybuchaja tylko plona i sa uszkodzone... Czasami szlak mnie trafial jak jakis transporter opancerzony wspieral moja piechote w ataku np. na miasteczko i po oberwaniu pociskiem p.panc. eksplodowal rozwalajac wkolo polowe mojego plutonu... Minus ktory mnie strasznie wkurza jest taki tych uszkodzen ze smiglowce i samoloty po upadku nawet z najw. wysokosci nie wybuchaja tylko sobie spadna i plona... Taki troszke suchar... :P no ale coz widac OFP ma ten swoj silnik taki jaki ma i nie mozna miec wszystkiego.. ale i tak jest spoko :spoko:

gazownick

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 09 mar, 2007 00:42

Witam.

Sciagnalem sobie update do swietnego modu SLX - wersja bodajze 1.093. Pliki ndpisalem jak trzeba, wszystko pieknie sie rozpakowalo i zastapilo, jednak przy probie odpalenia modu wyskoczyl mi taki oto komunikat:

"Preprocessor failed on file config.cpp - error 1."

Czy ktos wie co za ten stan rzeczy odpowiada?Nie jestem znawca struktury plikow flashpointa, wiec bylbym wdzieczny za poprowadzenie "za reke" i pomoc w rozwiazani tego problemu gdyz, jak pisalem, mod jest swietny i szkoda byloby tak zostawic ta sprawe.

Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Szatan Szatan Szatan Szatan ol jeee....

Jon

Generał

Generał

PostPt 09 mar, 2007 01:46

A stworzyłeś ponownie pliki data3d.pbo? [plik "InstallXPcośtam"] Je trzeba nadpisać, bo są problemy AFAIR.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

gazownick

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 09 mar, 2007 01:56

tak tak, tak jak pisalem - wszystko zostalo ladnie nadpisane i zainstalowane ponownie.
Szatan Szatan Szatan Szatan ol jeee....

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: SLX pack wydany...

PostPt 13 gru, 2024 11:46

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: SLX pack wydany...

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint