Teraz jest Pn 23 cze, 2025 20:26

Problem z czcionka w OFP GOTY ver.1.96

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Wazowski

Cywil

Cywil

Problem z czcionka w OFP GOTY ver.1.96

PostCz 20 sty, 2005 21:18

Witam, mam problem, posiadam Operatation Flashpoint Game Of The Year Edition. Upgradowałem ja do wersji 1.96. Sciagnalem kampanie Bitwa o Malden 1989. Mam problem z czcionka, gra nie czyta polskich liter, ktore sa w tej kampani, poniewaz posiadam wersje niepolskojezyczna :cry: . Zamiast "ł" czy "ą" wyskaują dziwne znaki. Gdzie mogę to ustawić, tak aby działało, szukałem ale niestety nadaremnie. Moze ktos wie cos o jakiejsc nakladce jezykowej? Prosze o pomoc!! Dodam, że jestem wilekim fanem OFP i z niecierpliwościa czekam na odp. Z gory dziekuje za pomoc. Wazowski. :D
Ostatnio edytowano Cz 20 sty, 2005 23:21 przez Wazowski, łącznie edytowano 1 raz

Remcio

Major

Major

PostCz 20 sty, 2005 21:33

wejdź w plik flashpoint.cfg w folderze z grą i tam w linii language zmień english na polish.
Jeśli to nie pomoże, ktoś będzie Ci misuał wysłać stringtable.csv polskiej wersji.
Obrazek

Wazowski

Cywil

Cywil

PostCz 20 sty, 2005 21:40

grzebałem już we wszystkim co sie da, w flashpoint.cfg i innych... zmieniałem kombinowałem i nic. W takim razie prosze o stringtable.csv i małą pomoc co ma z tym zrobic, tzn. gdzie podmienic. Moj mail to: bahran@wp.pl

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostCz 20 sty, 2005 21:57

czy to aby na pewno legalne :> ?? jak mi sie zechce to wyśle ci to ale nic nie obiecuje :/
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 20 sty, 2005 22:00

Remcio napisał(a):wejdź w plik flashpoint.cfg w folderze z grą i tam w linii language zmień english na polish.
Jeśli to nie pomoże, ktoś będzie Ci misuał wysłać stringtable.csv polskiej wersji.

Sama podmiana nie wystarczy jeśli ma wersję angielską, bo stringtable działa właśnie na tej zasadzie że "wykrywana" jest wersja językowa. Można by zmienić nagłówek w polskim stringtable'u z Polish na English, ale pewnie wtedy i tak by nie rozpoznawał polskich znaków.

Wazowski

Cywil

Cywil

PostCz 20 sty, 2005 22:53

Wiem, ze sama zmiana english na polish w flashpoint.cfg nie wystarczy... to tak jakby miec angielski slownik, na okladce skreslic mazakiem "english" i wpisac "polish" i chciec posiadac polski slownik... :))). Co do CENEGI to sie jeszcze zastanowie :P. Dzieki i pozdro.

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 20 sty, 2005 22:55

Kolego Wazowski proszę nie drzeć się tak na nas w tytule wątku :]

Popraw go tak aby nie był cały wielkimi literami....

Wazowski

Cywil

Cywil

PostCz 20 sty, 2005 23:22

Sir, Yes, Sir!!! :D

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 20 sty, 2005 23:40

Wazowski napisał(a):Wiem, ze sama zmiana english na polish w flashpoint.cfg nie wystarczy... to tak jakby miec angielski slownik, na okladce skreslic mazakiem "english" i wpisac "polish" i chciec posiadac polski slownik... :))). Co do CENEGI to sie jeszcze zastanowie :P. Dzieki i pozdro.

Ale mi chodzi o to że nawet podmienienie pliku stringtable.csv na ten z polskiej wersji nie wystarczy. To trochę tak jakby dać Anglikowi książkę napisaną po polsku i oczekiwać, że ją przeczyta.

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostPt 21 sty, 2005 16:02

Chyba, że będzie umiał polski :P
Do rzeczy pozostaje Ci Cenega, może mają jakies łatki w firmie, ale wątpię czy odpowiedzą, ja pisałem do nich gdzie jest plik LOCAL.INI w polskiej wersji gry Starsky & Hutch (gówno to jest), aby se kodziki wpisać, to do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi, może Tobie sie poszczęści.

PS WITAM NA FORUM

Wazowski

Cywil

Cywil

PostSo 22 sty, 2005 02:18

dziekuje wszystkim za zyczliwosc!! :))) fajne wiedziec, ze jest ktos mily, kto chce od tak ci pomoc. Thx all i wielkie pozdrooo. Wazowski.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z czcionka w OFP GOTY ver.1.96

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 15:48

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 12:10

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint