![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
@ Berna- Twoje słowa mają odrobinę racji, gdyż Gry Komputerowe, są czymś w rodzaju literatury 20 wieku... Większość młodych ludzi woli grać w gry niż czytać Pana Tadeusza, gdzie pokazano Miłość do ojczyzny zwaną Patriotyzmmem.. Gra OFp równierz pokazuje to uczucie....
@Waczdog ( pozwól, ze dopuki nie nauczę się pisać twego imienia tak bede pisał je )- Też masz racje, bo o ile Gra ta ukazuje Patriotyzm, nie można tego uczucia oceniać na jej bazie... Gdyż w prawdziwym życiu nie wiadomo jak byś postąpił....
@STW- Wybacz nie chcę być nie miły... Ale ty jeden nie masz tutaj racji.... Popieram to co mówili przedmówcy... Patriotyzmn ukazuje się tylko w chwilach Ekstremalnych... I nie da ich się policzyć....
PS. Ja twierdze, ze mimom wszystko Patrioptą NIE jestem.... Moze to ma z moimi przyszłymi planami... Kuzyn mojego Kolegi ma wtyki w Akademi Lotniczej w Texasie... Planuję tam polecieć i byc w przyszłości pilotem śmigłowców ( moje marzenie ) Ale... Kto wie, moze patriotyzm uaktywni się we mnie jak będe starszy...
PS2. Mam nadzieje, ze mój post zabrzmiał inteligentnie