Teraz jest Śr 18 cze, 2025 18:00

Program do robienia GIFów

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

B@rtek

Chorąży

Chorąży

Program do robienia GIFów

PostSo 29 sty, 2005 19:05

Poszukuję jakiś dobry i prosty w obsłudze (najlepiej po Polsku) program do robienia GIFów. Może ktoś o jakimś słyszał ?
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 sty, 2005 19:12

Znam jeden bardzo prosty, darmowy program z polskim interfejsem, ale jest rozpowszechniany razem z edytorem HTML o nazwie Zajączek. Jak chcesz to mogę ci przesłać pocztą sam program.

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostSo 29 sty, 2005 19:22

mkbart@wp.pl , z góry dzięki Aldi
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 sty, 2005 20:08

ty... ale przecież znasz taką strone jak google.pl ? jak użyjesz to najdziesz... wiem bo sam rok temu szukałem... z pozytywnym skutkiem :]
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 sty, 2005 20:17

Marker nie trolluj :]

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 sty, 2005 20:19

BTW Jak wam się podoba mój awatar na forum BIS? Muszę go jeszcze trochę dopracować, ale i tak jest nieźle ;]

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostSo 29 sty, 2005 20:40

Marker szukałem, szukałem, ale jak chciałem ściągnąć to antywir się odzywał i kilka trojanów w pliku :P I to ze 4 razy. Były też odsyłajki na fora i pytania "Szukam programów do robienia Gifów" ale programy albo zepsute (nie działa odsyłacz) albo płatne. Więc założyłem temat tutaj
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 sty, 2005 20:53

Znalezienie bezpłatnego, łatwego w obsłudze i polskojęzycznego programu do tworzenia animowanych gifów nie jest wcale takie łatwe. Jest sporo shareware i trial'ów, ale freeware i w dodatku polskiego, nie za wiele.

MatKat

Chorąży

Chorąży

PostSo 29 sty, 2005 22:17

Gif Animator...

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 sty, 2005 22:34

MatKat napisał(a):Gif Animator...

Ale żeś "walnął" :roll: Ty wiesz ile jest Gif Animator'ów?

CoffeeCup Gif Animator, Ulead GIF Animator, Alchemy GIF Animator, AniMagic GIF Animator, Advanced GIF Animator, Zoner GIF Animator, Easy GIF Animator, Microsoft Gif Animator...i pewnie jeszcze wiele, wiele innych. Tyle że mało który jest darmowy i po polsku (o ile w ogóle któryś jest), ale tego już nie doczytałeś.

Tak to się kończy jak się udaje mądrzejszego niż się jest w rzeczywistości :P

MatKat

Chorąży

Chorąży

PostN 30 sty, 2005 00:22

CoffeeCup Gif Animator, Ulead GIF Animator, Alchemy GIF Animator, AniMagic GIF Animator, Advanced GIF Animator, Zoner GIF Animator, Easy GIF Animator, Microsoft Gif Animator...i pewnie jeszcze wiele, wiele innych.

Tak to się kończy jak się udaje mądrzejszego niż się jest w rzeczywistości

No właśnie Alderous :razz:

sjojok

Major

Major

PostN 30 sty, 2005 10:42

http://www.cda.pl/programy/ tam jest ten program
Obrazek

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostN 30 sty, 2005 14:38

UnFREEz - wrzucasz "nieruchome" pliki typu Gif do okienka, klikasz Make Animated Gif i już. Strona:

http://www.whitsoftdev.com/unfreez/

Wysłany Nie 30.01.05, 13:40:

a jak chcesz robić nieruchome obrazy typu Gif, wystarczy Gimp - darmowy edytor grafiki rastrowej, strona:

http://www.gimp.org

PS Gimp jest też po Polsku, nie wiem czy ten, ale wiem, że istnieje (bo mam)

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Program do robienia GIFów

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Program do robienia GIFów

PostPt 06 wrz, 2024 06:20

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Następna strona

Powrót do Off-topic