Teraz jest Śr 18 cze, 2025 18:36

Pentagon Strike

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Eversmann

Chorąży

Chorąży

Pentagon Strike

PostN 06 lut, 2005 15:06

Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 06 lut, 2005 15:21

własnie miałem zakładać temat na temat tego :D
Srokor 757 się tam nie rozbił to gdzie ?
Pozatym na trasie lotu są te kamery... a co jak samolot nie leciał tą trasą? Mógł przecież przylecieć z drugiej strony...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

ToMeK111

Chorąży

Chorąży

PostN 06 lut, 2005 17:59

ciekawa i dziwna sytuacja :???:
Obrazek

sjojok

Major

Major

PostN 06 lut, 2005 18:02

a tak po za tematem dlaczego nie zestrzelili tego samolotu przecierz wokół pentagonu są wyrzutnie rakiet ziemia-powietrze :neutral:
Obrazek

Rainbow

PostN 06 lut, 2005 18:04

Przeciez wpierw samoloty wlecialy w WTC. W tym czasie gdy ten samolot sie na nich kierowal oni byli spanikowali WTC i sadze ze nawet w najsmielszych snach nie sadzili ze niedlugo potem spadnie im na lep kolejny boning.

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 06 lut, 2005 19:49

Eee... Pewnie znowu jakas teoria spiskowa :-)

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostN 06 lut, 2005 20:30

Są tacy, którzy twierdzą, że Człowiek nigdy nie był na księżycu... Takie teorie są bardzo pociągające. Dodam od siebie jeszcze tyle, że mój ojciec, doświadczony dzienikarz, piszący dla największych gazet w tym kraju, pokazał mi kiedyś jak łatwo można "kłamać prawdą" odpowiednio dobierając fakty. Efekty mogą być piorunujące.

DODANE: Chcecie poznać prawdziwe spiski i próby zatajenia prawdy?

http://www.ebaumsworld.com/britneysubliminal.html

http://www.ebaumsworld.com/britneyboobs.shtml

Wystarczy powiedzieć, że jest zwolenniczką Busha 8)
Ostatnio edytowano N 06 lut, 2005 23:47 przez Kangur, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Rainbow

PostN 06 lut, 2005 21:03

No tak, tylko skoro to był ten samolot to czemu FBI nie pokazało nagrań z innych kamer :?: :?: Rzeczywiście podejrzane...

Kelly

Kapral

Kapral

PostN 06 lut, 2005 22:09

Relacje świadków mówiące o samolocie a raczej o jego braku... ale to było najlepsze
"...to brzmiało jak rakieta.." i "Nie widzę żadnych dowodów ża samolot się tu rozbił..."
Dobre nie ma co....
"Strzeż się gniewu człowieka cierpliwego"
John Dryden

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostN 06 lut, 2005 22:18

W sumie Boeing to też odrzutowiec. Zastanawiające jest nie ujawninie taśm z innych kamer... Ale ufać jednemu źródłu? Nie, w żadnym wypadku...
Obrazek

Kelly

Kapral

Kapral

PostN 06 lut, 2005 22:29

Tyle że ta ujawniona kamera w zasadzie nic nie pokazuje... zresztą sami widzicie że FBI szybciutko pozbierała inne taśmy... zastanawia mnie inna rzecz porównanie katastrof samolotów w innych miejscach a w Pentagonie... i jeszcze to że 757 leciał kilka metrów nad ziemią z prędkością ok. 500 mph...
"Strzeż się gniewu człowieka cierpliwego"
John Dryden

Watchdog

PostN 06 lut, 2005 23:11

Nie no panowie...ja juz na ten temat teraz mam metlik w glowie....
Mały OT ...zarabista muzyka w tym flashu

Jon

Generał

Generał

PostPn 07 lut, 2005 15:13

Tya... muzyka wymiata. IMHO [Po kształcie i wielkości tego rozmazanego czegoś], po prędkości, wysokości na której owy obiekt leciał, jego zwrotności [Kontrola lotów stwierdziła, że ma zwrotność oraz prędkość samolotu wojskowego], zeznań niektórych świadków, "kształtu" wybuchu [http://www.greendevils.pl/technika_wojskowa/technika/tomahawk/animacja-tomahawk461kb.gif <- Zobaczcie o co mi chodzi], pozostałości oraz zniszczeń [Boeing to nie jest jakaś za****na awionetka czy myśliwiec, 60 ton stali przeorałoby Pentagon i przeszło na ulicę z drugiej strony... a potem amerykanie mieliby dwa razy większe fajerwerki niż na Angielskim Guy Fawkes Night (5,300 galonów paliwa)], wysokości na jakiej leciał obiekt [2 stopy nad ziemią? Przecież Boeing by przeorał tą ziemię po czym w nią uderzył! Albo zatrzymałby się na 1 lepszej lamie...] to była to rakieta Cruise lub jej pochodna. Tylko pozostaje wyjaśnienie... skąd się tam wzięła?

Teorie spisku są tu jak najbardziej na miejscu - chociaż zapewne i tak nigdy nie poznamy prawdy. Zwłaszcza, że taśmy przywłasczyło sobie FBI.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Eversmann

Chorąży

Chorąży

PostPn 07 lut, 2005 16:04

pod koniec flasha macie rozpiske jaka to muza,ja juz mam te kawałki :) dojbre są:) kumpel mowil ze widzial na discovery program dementujacy takie ploty ,ale powaga cos tam jest...
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Obrazek

sjojok

Major

Major

PostPn 07 lut, 2005 16:13

a gdzie jest wrak co się znim stało ??
Obrazek
Następna strona

Powrót do Off-topic