Teraz jest Śr 18 cze, 2025 20:31

Pentagon Strike

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 lut, 2005 17:37

Alderous napisał(a):Teoria dobra jak każda inna. Dodajemy do niej trochę muzyki, kilka dobrze brzmiących cytatów "wiarygodnych świadków" i montujemy filmik we flashu. Zapotrzebowanie społeczne jest duże i filmik na pewno będzie cieszył sie dużą popularnością.

No właśnie.

@Eversmann Chodzi mi o to, że są ludzie, którzy uważają, że cały atak ukartowali sami Amerykanie jakkolwiek to brzmi. Eminem, jako, przyjmijmy, artysta, odzwierciedla pewne nastroje w społczeństwie.
Ostatnio edytowano Śr 09 lut, 2005 00:18 przez Kangur, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 08 lut, 2005 18:30

Kangur... jesteś idiotą po prostu.
Obrazek

Arika

Major

Major

PostWt 08 lut, 2005 18:52

W dodatku idiotą antysemitą weszącą we wszystkim podstęp zydo-komuny. Jeżeli to powiedziałeś to w żarcie to słów nie bierz poważnie. Chcę tylko doać że żart był kiepski.
Obrazek

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 lut, 2005 21:23

To nie był żart tylko kpina, co zresztą dało się chyba zauważyć. Po prostu denerwuje mnie szukanie we wszystkim jakiś spisków. Wiem, że użyłem bardzo grubej kreski. Zrobiłem to świadomie, szczególnie, że my Polacy (nie mówię o wszystkich) lubimy zwalać wiele na żydów. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.

Tak dla jasności:
W rodzinie od strony matki miałem wielu żydów. W pewnej, choć nieznacznej część sam jestem żydem, czego absolutnie się nie wstydzę, wręcz odwrotnie.

Dodane: Proponuje czytać wszystkie czyjeś posty zanim coś się o kimś napisze. Komentewanie zdania wyrwanego z kontekstu nie jest najlepszym sposobom oceny.

Sam fakt oburzenia, nawet spowodowanego nieporozumieniem, w tym wypadku jest w sumie pocieszający.
Ostatnio edytowano Wt 08 lut, 2005 21:30 przez Kangur, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 08 lut, 2005 21:26

Jerry, Arika przesadzacie troche :-)

Arika

Major

Major

PostWt 08 lut, 2005 22:17

No może trochę przesadziłem ale na punkcie niektórych rozdziałów naszej historii jestem przewrażliwiony, dobrze że chociaż autor rozumie swój błąd
Kuba napisał(a):Jerry, Arika przesadzacie troche :-)

Trzeba było obejrzeć transmisję z Oświęcimia :)
Obrazek

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostWt 08 lut, 2005 22:23

Arika napisał(a):Trzeba było obejrzeć transmisję z Oświęcimia :)

Już pisałem, to była kpina. Kpina zarówno z teorii spiskowych w ogóle, jak i Rydzyków, Bublów, PPNów, LPRów itd. ¦wiadomie napisałem coś na wzór Paszkwila. Wydawało mi się, że łatwo ta zauważyć...
Obrazek

Kelly

Kapral

Kapral

PostWt 08 lut, 2005 22:44

Nie czas tu na spory rasowe... ktoś jest żydem bardzo dobrze niech i będzie... Kangur może i kpina ale niesmaczna... :???: Wróćmy do tematu... zgadam się z Jonezem że to co jest na kamerze ni czorta nie może byż 757 (no chyba że jego częścią) cały czas obstawiam za Tomahawkiem ale w tym małym odrzutowcu może coś być...
"Strzeż się gniewu człowieka cierpliwego"
John Dryden

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostŚr 09 lut, 2005 00:18

Przyznaje, zabrakło mi wyobrźni gdy to pisałem. Wywalam ten tekst.
Kelly napisał(a): Wróćmy do tematu...

Dobry pomysł

Kelly napisał(a):zgadam się z Jonezem że to co jest na kamerze ni czorta nie może byż 757 (no chyba że jego częścią) cały czas obstawiam za Tomahawkiem ale w tym małym odrzutowcu może coś być...

Tylko dalej nie widzę sensu, dlaczego ktoś miał by twierdzić, że ta rakieta to Boeing. Kompromitacja? I tak się skompromitowali. Paru ludzi straciło stołki. Poza tym, terroryści odrazu by zaragowali na takie kłamstwa. Jeżeliby przyjąć teorię "spisku totalnego" (to wszystko sami Amerykanie), to czemy mieli by nie użyć Boeinga? Po to by walnąć Tomahowkiem, a później wciskać, że to był 747? Sory chłopaki, ale według mnie to nie trzyma się kupy...
Obrazek

Kelly

Kapral

Kapral

PostŚr 09 lut, 2005 11:31

Dlaczego terroryści mieliby zareagować na takie kłamstwa... Uderzono w serce obrony USA... Na miejscu terrorystów potwierdziłbym że to ja zaatakowałem dlaczego? Właśnie zdzieliłem wujka Sama w najbardziej chronione miejsce...
"Strzeż się gniewu człowieka cierpliwego"
John Dryden

Jon

Generał

Generał

PostWt 30 sie, 2005 19:34

Pojawiło się bardzo ciekawe uzupełnienie tego filmiku.

http://prawda.neostrada.pl/911ips_pl.wmv [67 mb, po Polsku]

http://prawda.neostrada.pl/911.html Nie powiem... ciekawe...

PS: Jestem właśnie w trakcie oglądania...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Pentagon Strike

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 06:47

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 gru, 2024 00:18

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic